- Член од
- 1 август 2007
- Мислења
- 89
- Поени од реакции
- 5
Повеќе накај Dell (Inspirion) сум ради тоа што моментално они даваат најмногу гаранција - 5 години. Е сеа малце тапа се на дизајн али нема везе , не е битно тоа многу.
Со перфоманси е топ, е сега за цената незнам....Само ССД-то го плаќаш +
Ма тоа како ме пали да знаеш оперативниот има ДА ЛЕТА значи на него .Со перфоманси е топ, е сега за цената незнам....Само ССД-то го плаќаш +
Добри се и Леново но неможеш да ги споредуваш со Дел. Сум користел и Леново, и од нив доста задоволен сум бил. Ако имаш буџет земај го. Добар е.Ма тоа како ме пали да знаеш оперативниот има ДА ЛЕТА значи на него .
--- надополнето: 12 декември 2011 во 17:35 ---
Бев да го видам, ми има многу убава тастатура, а што е финтава со делл сега? Тастатурата ја заебале МАКСИМАЛНО кога ќе им кликаш пропаѓа некако многу неквалитетно. И што ако делл имаат 5 години гаранција кога на деловите кој им се заебуваат најмногу (полнач и батерија) даваат само 6 месеци.
Како што гледам на вториот му фали nvidia графичката... така да подобар ти е првиот.
Во никој случај не се исти Од амц е ок од купилаптоп е рефабришед, така да во никој случај од купилаптоп. Во секој случај поевтин е во купилаптоп за тоа и повеќе привлекува, сепак твој избор
Џои,cleverguy
Јас леновото што го седов има таква оптимус технологија. И нормално е перфект за заштеда на батерија. Кога си на батерија и кога имаш само отворено прелистувач нема потреба од подобрата графичка да ти цеди батерија. Кога сакаш да играш игра се уклучува таа и си метиш.
Епа го зедов Lenovo Y 570 , имам јас копче за switch on/of иначе "Послабата" е некоја си од интел нешто 3000, а појјаката е Nvidia 555m 2 гига рам. BF3 ја играм на ултра се максимално, и резолуција и се.Џои,
Можеш ли сам да си избереш која графичка ќе ја користиш (Мануелно)
или мора автоматски самото да избере.
и што леново зема ако не е тајна и која цена ?
И добри и може.Едно прашање до поискусните, дали асер се добра фирма на лаптопи и дали може да се рамња со асус