- Член од
- 14 април 2007
- Мислења
- 793
- Поени од реакции
- 6
koristam sega bit defender ama ne mozam da iscistam eden trojanec(trojan.spyware.stop.A). mi vika no action is possible?? help
Ајјјј а недај Боже вирус да фатиш без антивирус програма или да паднеш на мраз.Тројанец е најзаебано нешто
И коа се разбуди, креветот мокар:pos2::pos2::pos2:jas imam nekoj virus fateno sto sam mi go overklokuva procesorot, a so zone alarm ne go naoga....pomos??
За компјутери сум тотален лаик а компјутерот изгледа ми го нападнаа вируси и многу го успорија а некои страни на интернет и воопшто неможам да ги отворам како на пр. поштата на хотмаил, антивирусот ми детектира некои тројанци пробувам да ги скенирам оние места кои ги посочува, некои кои беа со црвено ги избришав но останаа многу со плаво кои неможе да ги отвори за да ги провери за некои ми советува да ги ставам во карантин мислам дека најдов како се прави и тоа но пак без успех повторно компјутерот е премногу спор и повторно се појавуваа црвените предупредувања.
Прашањето е дали јас самиот со моето знаење мошам да направан нешто (што не верувам) или да ми предцложите неко решение во стилот каде да го носам или ако има некој што прави такви услуги оставете ми контакт за да се информирам за условите.
Пробај со програмчево http://www.pctools.com/spyware-doctor/download/moze li nekoj da mi pomogne za trojanecot??? pisan e pogore kako se vika,mi treba odma pomos zosto kompjuterov mi se poremetuva
побарај на торент (симни си uTorrent - програма се наоѓа тука utorrent.com), побарај на mininova.com или isohunt.com :smir:Ако има некој да ми даде licence name и licence number за Registry Mechanic Version 7.0.0.1010??? Fala