Помош: Барам софтвер

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Ништо, испадна дека фајлот е скениран, па не може ништо да се направи.:(

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Е така, ќе направам само принт скрин на табелите што ми требаат да ги ископирам, читливи се таман, така најбрзо можам да завршам работа.:)

B

Besy

Гостин
Ништо, испадна дека фајлот е скениран, па не може ништо да се направи.:(
Доколку сакаш да извадиш текстот(оној кој сакаш да го ставиш во word) кој е испечатен на лист а потоа скенирани, OCR(optical character recognition, прашај го на чичко google за софтвер) ти е решениеот.

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
A да не имате линк од некој асален OCR? Јас симнав некое, ама само првата страна ми ја конвертира.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Ми треба програма со која можам да ставам превод на некое видео и да станат еден фајл, значи преводот да биде дел од видеото. Фала :)

B

BrunoFresh

Гостин
Пиши го истото на Google само на англиски и ќе добијаш 100000 начини.
Еве ти еден.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ми треба програма со која можам да ставам превод на некое видео и да станат еден фајл, значи преводот да биде дел од видеото. Фала :)
Ај по кој знае кој пат

Ultra Video Joiner

Крајно едноставна е...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
1 мислење, 1 тема, 1 поздрав :icon_lol:
Толку од тебе, а ? :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.661
Поени од реакции
8.091
eве едно програмче кое кога зборуваш на микрофонот ти го менува гласот,има неколку гласови за избор ,има дебел како на Big Brother ,тенок како на жена ,дете ,како на куче,телефон,робот...

еве ја програмата http://www.screamingbee.com/product/MorphVOX.aspx

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.661
Поени од реакции
8.091
Имам едно видео на кое звукот премногу касни т.е размрдано е и не е синхроно ,па ако некој најде некое програмче малечко со кое може да го наместам звукот нека пише

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
eве едно програмче кое кога зборуваш на микрофонот ти го менува гласот,има неколку гласови за избор ,има дебел како на Big Brother ,тенок како на жена ,дете ,како на куче,телефон,робот...

еве ја програмата http://www.screamingbee.com/product/MorphVOX.aspx
Веќе не се замарам :)

VisualBasic2008

Хобист
Член од
4 март 2012
Мислења
196
Поени од реакции
46
Здраво дечки, одлучив да правам хумористично видео со мој глас па сакав да прашам некој од вас дали знае како да го синхронизирам филмот?Дали имате некоја идеа за програма...Ве молам помогнете...

Kajgana Shop

На врв Bottom