Google SketchUp, AutoCAD?Дечки, ми треба програмче, да не биде многу комплицирано за користење.
Сакам да си дизајнирам кукички, интериер, екстериер, со размери.
Добро ај, може да биде комплицирано, само да можам да си „правам“ кукички/станови.
Фала.
AutoCAD ми е некако многу сложено на прв поглед. ГуглСкечАп е предобро али и комплицирано и тоа. Немам толку нерви за такво.Google SketchUp, AutoCAD?
Не, неможеш да го подобриш звукот ако изворот т.е. оргиналната снимка е лоша, можеби можеш шумот да го извадиш од позадина пример во Soundforge, ама квалитетот на звукот тешко, постојат методи на upsampling ама и за нив важи истото.me interesira dali postoe nekoj program za podobruvanje na kvalitetot na audio snimka?
Ќе испадне нешто како lyrics, значи ја слуша тракава и ја пишува во текстТекстот во букви ? Ај објасни ми малце поубаво па ќе ти кажам
Нема такво нешто, а ако има ќе биде полошо и од google translate.Ќе испадне нешто како lyrics, значи ја слуша тракава и ја пишува во текст
Автоматски неможе. Можеш ти со програма да ги направиш како превод. Инаку не е толку напредна технологијата...Ќе испадне нешто како lyrics, значи ја слуша тракава и ја пишува во текст
Јбг, сум ја преценил ја технологијаваАвтоматски неможе. Можеш ти со програма да ги направиш како превод. Инаку не е толку напредна технологијата...