Помош: Барам софтвер

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
sony vegas
delete original audio
record your own audio
????
profit

другар правеше пародии од саут парк на овој начин
ама типацот беше ептен луд и не само што ги синхронизираше туку некако и правеше да навистина изгледа дека тоа го говорат кога ќе ги отворат устите
ми објаснуваше нешо со самогласки/согласки како изгледа кога ги изговараат...

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Camtasia Studio :) втор пат ја препорачувам на форумов..
инаку програмава е специјално за синхронизирање и снимање на екранот.

B

BrunoFresh

Гостин
Sony Vegas Pro
Camtasia Studio

Една од овие 2, најдобро ти е :)

VisualBasic2008

Хобист
Член од
4 март 2012
Мислења
196
Поени од реакции
46
sony vegas
delete original audio
record your own audio
????
profit

ама типацот беше ептен луд и не само што ги синхронизираше туку некако и правеше да навистина изгледа дека тоа го говорат кога ќе ги отворат устите
Ке го пробам ова но сакав да прашам дали кога ке го избришам оригиналното аудио ке се избришат и аудиата во позадина (на пр: одење) ?
--- надополнето: 3 јули 2012 во 20:16 ---
sony vegas
delete original audio
record your own audio
????
profit

Sony vegas е само за windows 7/vista а јас имам xp така да не можи да се инсталира :(...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
Ке го пробам ова но сакав да прашам дали кога ке го избришам оригиналното аудио ке се избришат и аудиата во позадина (на пр: одење)

Sony vegas е само за windows 7/vista а јас имам xp така да не можи да се инсталира :(...
Е да, ќе се избришат звуците од позадина. Мада можеш убаво да сецкаш од аудиото и да не губиш многу од тој звук...

Значи симни постара верзија од sony vegas, 9.0c или d на пример, тие најверојатно се поддржани во xp.

Член од
19 јуни 2011
Мислења
7
Поени од реакции
0
a sto demek ova programava bolji preveduva od google translate zasto na google translate ako stais pogolem tekst , tekston buchkurush

S

Sagan

Гостин
Ми треба програма со која преку компјутер ќе можам да вршам телефонски разговори преку линијата на фиксниот телефон. Значи, фиксната линија наместо преку телефон, да ја користам преку компјутер/лаптоп.
деќки дај кажете ми некој софтвер со кој ке можам да симињам ВИДЕА од јутуб?
Goolge: extension youtube dowload (chrome / opera / firefox)
http://www.chromeextensions.org/utilities/chrome-youtube-downloader/ Add to Chrome.
Untitled.jpg

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ми треба програма со која преку компјутер ќе можам да вршам телефонски разговори преку линијата на фиксниот телефон. Значи, фиксната линија наместо преку телефон, да ја користам преку компјутер/лаптоп.
Goolge: extension youtube dowload (chrome / opera / firefox)
http://www.chromeextensions.org/utilities/chrome-youtube-downloader/ Add to Chrome.
Прегледај го приврзокот 46481
Имаш ли модем во компјутерот?

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.503
Модем во компјутерот? Значи освен Speedport адсл модемот за безжична конекција со нет, друго немам ништо :rolleyes:
Напупи се одпозади во куќиштето и барај RJ-11 џек дали имаш за телефонски приклучок, повеќето плочи имаат модем ондоард ставен на дизејбл у биос. Значи и у биос чепни дали имаш у перифериалс модем негде да ти пишува и треба да е на енабле, после и виндовсот ке ти побара драјвер. Све ова важи доколку спидпортот не дошле да ти го пребацат на оптика, дур си на телефонски кабел со дата-сплитер важи.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Програм за скенирање на драјвери,т.е. да ги најде тие што фалат,а ми фалат за графичка..и по можност даможат да се данлоудираат.?

Kajgana Shop

На врв Bottom