kazioX
Примерен форумџија
- Член од
- 28 април 2011
- Мислења
- 3.857
- Поени од реакции
- 10.696
Затоа прашувам и јас го видов, еден месец пишува coming soon...Coming soon.
Првиот резултат на гугл.
Други нема добри, чекај го најдобриов.
Затоа прашувам и јас го видов, еден месец пишува coming soon...Coming soon.
Првиот резултат на гугл.
Други нема добри, чекај го најдобриов.
Зависи како ќе ја "набавиш" и точно за што ти треба. Ако имаш нерви за кликање низ опции и фолдери Adobe Premiere. Додуша и Sony Vegas е фино... Има и други, ама не сум чепкал.Препорака за најдобар софтвер за видео-едит?
Ама не само сечење лепење туку и ефекти,боја,тон и се во едно?
И дали постои програма да може телефонот кој ми е поврзан со УСБ да може на пр да биде камера на Вајркест или ОБС или било што друго ? Со ИП пробав но не ми чини ?
лепење as in hardcoded за глеање на теве или друг смарт уред?Дали постои некоја програма за лепење превод на филмови и серии а да преводот изгледа како оној на Алфа телевизија со позадината што е сиво проѕирна ?
Сакам да ставам некој филмови и серии онлајн на интернет.лепење as in hardcoded за глеање на теве или друг смарт уред?
или пак ќе се глеа видеото на компјутер?
Обичен хостинг сајт како јутуб-вимео-другстримсервис или на твој вебсајт?Сакам да ставам некој филмови и серии онлајн на интернет.
MKVToolNix за "меко" и брзо лепење на превод без губење на квалитетот на видеото aко ти одговара mkv формат.Дали постои некоја програма за лепење превод на филмови и серии а да преводот изгледа како оној на Алфа телевизија со позадината што е сиво проѕирна ?
Ми се свиѓаше дизајнот каков што имаат Алфа и Pickbox со позадина сина проѕирна. Сум видел таков превод и на некој балкански сајтови кај што има серии за гледање. Али ако е тоа посложено тогаш најобичен ќе го напраам дизајнот.MKVToolNix за "меко" и брзо лепење на превод без губење на квалитетот на видеото aко ти одговара mkv формат.
А бојата, фонтот, големината на буквите можеш да пробаш да ги изработиш со некоја субтитл програма ама тоа може да е условено и од плеерот во кој се пушта видеото.