Помош: Барам еден филм!

Член од
5 март 2011
Мислења
850
Поени од реакции
830
znaci mi treba pomos za imeto na filmot mislam deka glavniot lik se vika sid i se raboti za spanjija potocno za odbrana na valensija

O

Orion.

Гостин
Го гледав како мал. Само знам дека беше хорор. Дејството се случуваше у една куќа каде што имаше закачено слика од старец, старецот од сликата оживуваше и правеше бељи:star:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.222
Поени од реакции
952
Знам дека приказнава е многу честа, ама можеби некој ќе се сети.

Семејство се, мајката заболува од рак и целиот филм го следи нејзиниот живот и на крај нажалост таа починува. Во главната улога се појавува една актерка што често глуми некои такви тажни улоги.

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
Се случува бродолом или нешто слично(не го имам филмов никогаш од почеток гледано) и на пуст остров се најдуваат маж и жена и уште еден тип. Женава и овај другов маж ќе се заљубат и ќе се плеснат неколку пати, сопругов ќе дознае и така ќе ги брка низ цел остров да ги убие...:)
http://www.imdb.com/title/tt0377309/

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Памтам само една сцена од филмчево.
Мислам беше Ќерката дали на генерал или нешто слично е киднапирана. Треба да се случи размена за неа на мост. Наместо да биде пратен тој кој треба во размената за неа, овие праќаат некој кој личи на "негативецот" за да си ја врати тој ќерката, а притоа да не бидат задоволени барањата на лошите момци.
Размната нема да се случи, поради познати причини. Лошите дечки во филмот се нарекуваа себеси Freedom Fighters(борци за слобода).

Дали оваа сцена е од Ќерката на генералот(The General's Daughter) со John Travolta, или е од некој друг филм?

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Барам еден филм во кој игра Игор Џамбазов, во филмот нешто ко од сида да е болен и косава му е долга и бела така нешто беше, го барам неможам да го најдам.....Ај ако го знае некој овој филм нека ми го каже, ке му бидам благодарен :)

T

Tetro

Гостин
Барам еден филм во кој игра Игор Џамбазов, во филмот нешто ко од сида да е болен и косава му е долга и бела така нешто беше, го барам неможам да го најдам.....Ај ако го знае некој овој филм нека ми го каже, ке му бидам благодарен :)
http://www.imdb.com/name/nm0246081/ - погледни, мислам дека е оној Седум приказни за љубовта и свршувањето

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
абе барам еден цртан филм со самурај беше имаше на филмов како елен ке лечеше од се нешто таму ама ке имаше чудовиште свиња ко со црви мн јако цртанче е

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
абе барам еден цртан филм со самурај беше имаше на филмов како елен ке лечеше од се нешто таму ама ке имаше чудовиште свиња ко со црви мн јако цртанче е
Princess Mononoke

Член од
26 декември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
0
baram eden film nesto bese so eden pat koj nikoj ne pominal ama edni polcajci ke moraat da pominat ne znam se brzaa nekade ama patot bil prokolnat nesto i iskacaat zombi od nego

Член од
7 декември 2010
Мислења
178
Поени од реакции
131

Kajgana Shop

На врв Bottom