Помош: Барам еден филм!

Член од
7 декември 2010
Мислења
178
Поени од реакции
131
Добра е темава!!!
Имам и јас еден филм кој го имам послендно гледано пред 5 години и неможам никако да го најдам :(

Се работи за програмерски фрик кој ќе направи енкрипција на видео која што ќе се пренесува многу брзо на мрежа, ништо ново денес но тогаш пред 10 години беше wow:D
Ќе отвори фирма, со негов другар кој ќе му помага за правни и финансиски работи но на крај ќе го зафркни.

Има идеја некој:toe:
http://www.imdb.com/title/tt0257019/ би требало да е овој

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Имаше еден постар филм или серија не се сеќавам знам дека го гледав како дете пред едно 15 години. Темата беше фантазија со една девојка која патуваше во едно магично кралство и со себе имаше камен што зборува и гуска и сл. магични суштества. Знам дека имаше повеќе дела но дали беше серија или филмски серијал не се сеќавам.

Исто така дали некој знае каде може да најдам 3Д наочари (од оние црвено-плавите)?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Пред неколку години гледав еден филм со двајца другари кои треба да направат проект по Историја и они патуваат низ времето и ги земаат сите познати Филозофи, Претседатели на Америка и др. ама не ми текнува на името, да не знае некој од вас како се вика овој филм?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Пред неколку години гледав еден филм со двајца другари кои треба да направат проект по Историја и они патуваат низ времето и ги земаат сите познати Филозофи, Претседатели на Америка и др. ама не ми текнува на името, да не знае некој од вас како се вика овој филм?
Еве го

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
ми треба овој филм ако го знае некој како се вика
Се работи за човек кој што ке живее само 10 или 20 дена така нешто беше и за тоа време од дете ке порасне ке остарее и ке умре...мн бргу старееше човекот само на тоа се секавам.хелп ако го знае некој

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
ми треба овој филм ако го знае некој како се вика
Се работи за човек кој што ке живее само 10 или 20 дена така нешто беше и за тоа време од дете ке порасне ке остарее и ке умре...мн бргу старееше човекот само на тоа се секавам.хелп ако го знае некој
Ako ne se lazam,imase takov film so
Robin Williams ..pobaraj go

Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Ваљда мислиш на Bicentennial Man со роботот што ке оживее ама не е тој..мојов е со човек кој за неколку дена ке порасне ке остарее и ке умре

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Се случува бродолом или нешто слично(не го имам филмов никогаш од почеток гледано) и на пуст остров се најдуваат маж и жена и уште еден тип. Женава и овај другов маж ќе се заљубат и ќе се плеснат неколку пати, сопругов ќе дознае и така ќе ги брка низ цел остров да ги убие...:)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ваљда мислиш на Bicentennial Man со роботот што ке оживее ама не е тој..мојов е со човек кој за неколку дена ке порасне ке остарее и ке умре
Не ќе да е за неколку дена. Туку за неколку години. Овој ќе да е филмот. Види трејлер за да се увериш дали е тој.

Kajgana Shop

На врв Bottom