Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
znaci mi treba pomos za imeto na filmot mislam deka glavniot lik se vika sid i se raboti za spanjija potocno za odbrana na valensija

Го гледав како мал. Само знам дека беше хорор. Дејството се случуваше у една куќа каде што имаше закачено слика од старец, старецот од сликата оживуваше и правеше бељи:star:

Знам дека приказнава е многу честа, ама можеби некој ќе се сети.

Семејство се, мајката заболува од рак и целиот филм го следи нејзиниот живот и на крај нажалост таа починува. Во главната улога се појавува една актерка што често глуми некои такви тажни улоги.

Се случува бродолом или нешто слично(не го имам филмов никогаш од почеток гледано) и на пуст остров се најдуваат маж и жена и уште еден тип. Женава и овај другов маж ќе се заљубат и ќе се плеснат неколку пати, сопругов ќе дознае и така ќе ги брка низ цел остров да ги убие...:)

http://www.imdb.com/title/tt0377309/

Памтам само една сцена од филмчево.
Мислам беше Ќерката дали на генерал или нешто слично е киднапирана. Треба да се случи размена за неа на мост. Наместо да биде пратен тој кој треба во размената за неа, овие праќаат некој кој личи на "негативецот" за да си ја врати тој ќерката, а притоа да не бидат задоволени барањата на лошите момци.
Размната нема да се случи, поради познати причини. Лошите дечки во филмот се нарекуваа себеси Freedom Fighters(борци за слобода).

Дали оваа сцена е од Ќерката на генералот(The General's Daughter) со John Travolta, или е од некој друг филм?

Барам еден филм во кој игра Игор Џамбазов, во филмот нешто ко од сида да е болен и косава му е долга и бела така нешто беше, го барам неможам да го најдам.....Ај ако го знае некој овој филм нека ми го каже, ке му бидам благодарен :)

Барам еден филм во кој игра Игор Џамбазов, во филмот нешто ко од сида да е болен и косава му е долга и бела така нешто беше, го барам неможам да го најдам.....Ај ако го знае некој овој филм нека ми го каже, ке му бидам благодарен :)
http://www.imdb.com/name/nm0246081/ - погледни, мислам дека е оној Седум приказни за љубовта и свршувањето

абе барам еден цртан филм со самурај беше имаше на филмов како елен ке лечеше од се нешто таму ама ке имаше чудовиште свиња ко со црви мн јако цртанче е

абе барам еден цртан филм со самурај беше имаше на филмов како елен ке лечеше од се нешто таму ама ке имаше чудовиште свиња ко со црви мн јако цртанче е

Princess Mononoke

baram eden film nesto bese so eden pat koj nikoj ne pominal ama edni polcajci ke moraat da pominat ne znam se brzaa nekade ama patot bil prokolnat nesto i iskacaat zombi od nego

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom