M
marko 1996
Гостин
Не , малце постар филм е мислам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не , малце постар филм е мислам.
znaci mi treba pomos za imeto na filmot mislam deka glavniot lik se vika sid i se raboti za spanjija potocno za odbrana na valensija
Се случува бродолом или нешто слично(не го имам филмов никогаш од почеток гледано) и на пуст остров се најдуваат маж и жена и уште еден тип. Женава и овај другов маж ќе се заљубат и ќе се плеснат неколку пати, сопругов ќе дознае и така ќе ги брка низ цел остров да ги убие...![]()

http://www.imdb.com/name/nm0246081/ - погледни, мислам дека е оној Седум приказни за љубовта и свршувањетоБарам еден филм во кој игра Игор Џамбазов, во филмот нешто ко од сида да е болен и косава му е долга и бела така нешто беше, го барам неможам да го најдам.....Ај ако го знае некој овој филм нека ми го каже, ке му бидам благодарен![]()
абе барам еден цртан филм со самурај беше имаше на филмов како елен ке лечеше од се нешто таму ама ке имаше чудовиште свиња ко со црви мн јако цртанче е

Го гледав како мал. Само знам дека беше хорор. Дејството се случуваше у една куќа каде што имаше закачено слика од старец, старецот од сликата оживуваше и правеше бељи:star: