Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Добра е темава!!!
Имам и јас еден филм кој го имам послендно гледано пред 5 години и неможам никако да го најдам :(

Се работи за програмерски фрик кој ќе направи енкрипција на видео која што ќе се пренесува многу брзо на мрежа, ништо ново денес но тогаш пред 10 години беше wow:D
Ќе отвори фирма, со негов другар кој ќе му помага за правни и финансиски работи но на крај ќе го зафркни.

Има идеја некој:toe:

http://www.imdb.com/title/tt0257019/ би требало да е овој

Имаше еден постар филм или серија не се сеќавам знам дека го гледав како дете пред едно 15 години. Темата беше фантазија со една девојка која патуваше во едно магично кралство и со себе имаше камен што зборува и гуска и сл. магични суштества. Знам дека имаше повеќе дела но дали беше серија или филмски серијал не се сеќавам.

Исто така дали некој знае каде може да најдам 3Д наочари (од оние црвено-плавите)?

Пред неколку години гледав еден филм со двајца другари кои треба да направат проект по Историја и они патуваат низ времето и ги земаат сите познати Филозофи, Претседатели на Америка и др. ама не ми текнува на името, да не знае некој од вас како се вика овој филм?

Пред неколку години гледав еден филм со двајца другари кои треба да направат проект по Историја и они патуваат низ времето и ги земаат сите познати Филозофи, Претседатели на Америка и др. ама не ми текнува на името, да не знае некој од вас како се вика овој филм?
Еве го

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
ми треба овој филм ако го знае некој како се вика
Се работи за човек кој што ке живее само 10 или 20 дена така нешто беше и за тоа време од дете ке порасне ке остарее и ке умре...мн бргу старееше човекот само на тоа се секавам.хелп ако го знае некој

ми треба овој филм ако го знае некој како се вика
Се работи за човек кој што ке живее само 10 или 20 дена така нешто беше и за тоа време од дете ке порасне ке остарее и ке умре...мн бргу старееше човекот само на тоа се секавам.хелп ако го знае некој
Ako ne se lazam,imase takov film so
Robin Williams ..pobaraj go

Ваљда мислиш на Bicentennial Man со роботот што ке оживее ама не е тој..мојов е со човек кој за неколку дена ке порасне ке остарее и ке умре

Име на цртанов???

98136_700b_v1.jpg

Се случува бродолом или нешто слично(не го имам филмов никогаш од почеток гледано) и на пуст остров се најдуваат маж и жена и уште еден тип. Женава и овај другов маж ќе се заљубат и ќе се плеснат неколку пати, сопругов ќе дознае и така ќе ги брка низ цел остров да ги убие...:)

Ваљда мислиш на Bicentennial Man со роботот што ке оживее ама не е тој..мојов е со човек кој за неколку дена ке порасне ке остарее и ке умре

Не ќе да е за неколку дена. Туку за неколку години. Овој ќе да е филмот. Види трејлер за да се увериш дали е тој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom