Помош: Барам еден филм!

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Мислам дека е овој. Уствари сигурна сум...:)
Знаев дека е на Л суштеството, ама одма ми доаѓаше "Лилипутанци" во глава... после тоа ќе почнев да го мешам со "Гремлини" и немаше шанси да ми текне.
Благодарам

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Во филмов се зборува за нешто како трговија со органи ли, не знам точно, само знам дека на крајот целиот филм се случувало во мозокот на еден човек.
Извинете ме, ама поубаво не можам да објаснам. Ми имаат кажувано за филмов, па би сакал да го изгледам. :)

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
барам еден филм веке подолго време. За жал го имам гледано поодамна,и не ми текнува на глумиците ниту од која година е филмот само зназм дека е малце постар. се работи за драма во која едно мало девојче умира по грешка наместо една стара баба. мајката на девојчето неможе да се помири со тоа и истражува за тоа. На крај бабата што всушност требала да умре го живее животот на девојчето и ке и каже дека треба да роди друго дете за да ја заборави/замени неа. Мн е интересен филмов јас мислам дека беше француски ама никаде не можам да најдам ништо за него;(((
ХЕЛП!!!

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Неможам да ја најдам серијата со нинџи (црвени и црни) што ја даваа порано на некоја наша телевизија... Не е power rangers...

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Во филмов се зборува за нешто како трговија со органи ли, не знам точно, само знам дека на крајот целиот филм се случувало во мозокот на еден човек.
Извинете ме, ама поубаво не можам да објаснам. Ми имаат кажувано за филмов, па би сакал да го изгледам. :)
Најверојатно мислиш на Repo Men :smir:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
baram eden film no nemozam da se setam filmov bese vaka edno tipce kee mn jako pa ke zaglavit vo policija ke go osudat vzatvor no pred da ojt zatvor ke go trebirat edno starce kako da se ponasaat tamu ke se tepat i sl pa pa nemozam da se setam na imeto od pred 2 3 god ne go iam gledano

F

Frankie Yale

Гостин
Неможам да најдам еден филм кој го гледав често како помал. Се работи за еден човек кој го апсат и осудуваат (не ми текнува за што) и го замрзнуваат, три пати им бега па го фаќаат и трипати го замрзнуваат по 30 години и прави план да избега по четврти пат за да си ја најде ќерката која е баба пред умирање...
sdasdasd.jpg
^Се утепав од барање и ова е најблиску што дојдов... broken link секако :(

ЕDIT: Нема везе го најдов :):):)

http://www.imdb.com/title/tt0120187

Yan Gillan

Iron Maiden - my religion
Член од
12 мај 2006
Мислења
642
Поени од реакции
19
Abe eden film od 2003-4 ne se sekaam tacno koa bese glumi edno plavo devojce kao demek stanuva alkoholicar, zivee u internat so edna cimerka pa na kraj kao ke prekine da pie i koa ke zavrsat so skolo drugarka i ke se nacuka mnogu i ke umre na kraj na filmot i posle kao ona se posvetuva na zdrav zivot taka neso u kratki crti. MU tekinja na nekoj kako se vikase filmot?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733

онаа е ваљда џоди фостер, а филмот е.... ?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.111
Мене повеќе ми личи на Хелен Хант. Добро бе кај ја најде сликава, од памет вади...:ija:
Creepy e as shit, мада кога пиша мислев ќе го напишеше филмот и се израдував. :mad::mad:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Creepy e as shit, мада кога пиша мислев ќе го напишеше филмот и се израдував. :mad::mad:

Го најдов! Седи бе :pos:
Инаку ако мислиш дека сликава е страшна, само ѕирни го трејлеров...

Kajgana Shop

На врв Bottom