Помош: Барам еден филм!

S

Shimamoto-San

Гостин
Леле овој вториов ми личи на серијата Племе што ја даваа на прва. Ја обожавав. Ме фати носталгија :(
Ej целосно ја имав заборавено таа серија, бев, мислам 6 одд кога ја даваа, ептен бев запалена поготово по фризурите на Ebony :vozbud: и не пропуштав епизода !!! Но освен тоа што се сместени пост-апокалиптично немаат никаква сличност со филмот што го барам :D
п.с. Да се најде барем некој на кој што му е познат филмов више година дена го барам и ништо :zid:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ајде дечки може ќе се сети некој на филмов. Постар е мислам, одамна го имам гледано. Една мајка ќе го најде бебето во лулка мртво, се задавило со играчката која таа му ја оставила за да не плаче. После тоа, жената ќе страда од гржиа на совест и цело време ќе го гледа детето. Мислам последната сцена беше кога малечкиов седеше на една карпа во поле и ја викаше да му се придружи во задгробниот живот, ама женава одби.

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Ајде дечки може ќе се сети некој на филмов. Постар е мислам, одамна го имам гледано. Една мајка ќе го најде бебето во лулка мртво, се задавило со играчката која таа му ја оставила за да не плаче. После тоа, жената ќе страда од гржиа на совест и цело време ќе го гледа детето. Мислам последната сцена беше кога малечкиов седеше на една карпа во поле и ја викаше да му се придружи во задгробниот живот, ама женава одби.
Ми текнува на еден малце поинаков, детето е поголемо и си ја бара омилената играчка, едно дрвено коњче во кревет и се задавува од врвцата. Да не е овај?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ми текнува на еден малце поинаков, детето е поголемо и си ја бара омилената играчка, едно дрвено коњче во кревет и се задавува од врвцата. Да не е овај?
Тој е тенк ју веру мач..:)

С

Спенсер

Гостин
Ej целосно ја имав заборавено таа серија, бев, мислам 6 одд кога ја даваа, ептен бев запалена поготово по фризурите на Ebony :vozbud: и не пропуштав епизода !!! Но освен тоа што се сместени пост-апокалиптично немаат никаква сличност со филмот што го барам :D
п.с. Да се најде барем некој на кој што му е познат филмов више година дена го барам и ништо :zid:
И јас го гледав... го барав на нет,ама не го најдов :) јаки беа,опасни фризови имаа сите... тој као водич шо им беше,со црна коса :) е сеа имиња не ми текнува... ако ја најде некој,пишете :)

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Филм го даваа ноќеска околу 2 - 2 и нешто на Канал 5. Поспан бев, ама од тоа што видов имаше една плава девојка со тетоважа на долниот дел од грбот, и можно е во филмот да глумеше и Мариса Томеи

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
Дечки ај потсетете ме како се викаше филмов, го имам гледано ама не се сеќавам на ништо:) ни глумецов не го знам, ете слика.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Ми треба помош да најдам српски филмови (наслови).
Значи ми побараа да симнам ако можам некои понови српски филмови (понови мислам 2007 па навака) ама ја поима неам пошо стварно ретко гледам српски филмови. Ако знаете некоја страна која листа српски филмови пишете ја или ако имате гледано некој од поновиве пиште тука кој е тој филм.

Однапред благодарам

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Ми треба помош да најдам српски филмови (наслови).
Значи ми побараа да симнам ако можам некои понови српски филмови (понови мислам 2007 па навака) ама ја поима неам пошо стварно ретко гледам српски филмови. Ако знаете некоја страна која листа српски филмови пишете ја или ако имате гледано некој од поновиве пиште тука кој е тој филм.

Однапред благодарам
Најнов, најгаден... A Serbian Film

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Фала друже
Инаку најдов листа на српски наслови преку ИМДБ така да сега ми треба само некој од вас да препорача добар српски филм.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Фала друже
Инаку најдов листа на српски наслови преку ИМДБ така да сега ми треба само некој од вас да препорача добар српски филм.
па a serbian film бе..
топ комедија! гледај го фамилијарно.

p.s. не читај ништо за филмот, големи споилери има.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
па a serbian film бе..
топ комедија! гледај го фамилијарно.

p.s. не читај ништо за филмот, големи споилери има.
Не не сфатив за овој и го знам :)
Него ми требаат и други не само еден затоа прашав пак

Член од
22 април 2008
Мислења
405
Поени од реакции
28
Како ја би можел да го најдам ,,Црно Семе,,-филмот да го спуштам го има на YOUTUBE ама јас сакам да го спуштам...ЧАРЕ?

Kajgana Shop

На врв Bottom