Помош: Барам еден филм!

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.761
Поени од реакции
5.042
Со Франко Неро бил овој бе...
Добар е?
БАш би гледал некој стар добар вестерн...
И повеќе од добар , порано често го даваа на ТВ - па иако не сум по вестерн жанрот .., филмов секогаш го гледав , легендарен филм :tv:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Сеа описов малце може ко Ја најбољи филм шо сум го глеал,ама толку се сеќавам...
У делот од градот све млади дечки поделени се на банди ова-она,и ми екнува имаше едни ќељави и нон-стоп викаа "Don't mess with the Wangs"
И сеа на крај ми текнува дојдоа други бандити на стадионот и овие сите заедно се затепаа општа туча беше,и таткото на еден се здиви почна клупи да крши,свашта...И на крај главните ликов мислам ќе избегаат од дома.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Во филмот се работи нешто како во Пила го имаше на Канал 5 пред 1 недела затворени 10 души во една соба и треба да се истепаат помеѓу себе кој ке остане ке добие парична награда и типката ке победи кога ке испадне од собата со парите оди во друга соба и гледа уште 9 души со торби со пари кои победиле како неа изгледа има и 2 дел,фала однапред.

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Во филмот се работи нешто како во Пила го имаше на Канал 5 пред 1 недела затворени 10 души во една соба и треба да се истепаат помеѓу себе кој ке остане ке добие парична награда и типката ке победи кога ке испадне од собата со парите оди во друга соба и гледа уште 9 души со торби со пари кои победиле како неа изгледа има и 2 дел,фала однапред.
Повели House of 9

Член од
18 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
153
Има апликација на iphone за филмови распознавање се вика IntoNow http://itunes.apple.com/us/app/intonow/id406436404?mt=8&ign-mpt=uo=4 му пушташ 30 секунди од филмот кај што има зборење и наоѓа се...филмови, серии (поготово) итн. Бесплатна е :D
Иначе пред да ја инсталирам апликацијава гледав филм на канал 5 пред 2 дена. Комедија е, се работи за дечко кој е тестер на видео игри...цело време нешто се напушува живее со баба му која ќе му ја најде дрогата и ќе ја испие како чај, кога ќе идат кај дилерот ќе се напушат и ќе играат на изгасен телевизор со еден мајмун....многу јака комедија. Сигурно ја знаете :D

Н

'Никола'

Гостин
Има апликација на iphone за филмови распознавање се вика IntoNow http://itunes.apple.com/us/app/intonow/id406436404?mt=8&ign-mpt=uo=4 му пушташ 30 секунди од филмот кај што има зборење и наоѓа се...филмови, серии (поготово) итн. Бесплатна е :D
Иначе пред да ја инсталирам апликацијава гледав филм на канал 5 пред 2 дена. Комедија е, се работи за дечко кој е тестер на видео игри...цело време нешто се напушува живее со баба му која ќе му ја најде дрогата и ќе ја испие како чај, кога ќе идат кај дилерот ќе се напушат и ќе играат на изгасен телевизор со еден мајмун....многу јака комедија. Сигурно ја знаете :D
http://www.imdb.com/title/tt0456554/

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Многу малку ми текнува на филмот. Знам само дека многу одамна на МТВ го имам гледано, можеби пред 15 години.
Хорор, со мало страшно суштество што случајно ќе биде ослободено од дрвена кутија. Мислам дека собираше златни парички, а можеше да биде убиено само со детелина со 4 листа... или нешто слично :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Многу малку ми текнува на филмот. Знам само дека многу одамна на МТВ го имам гледано, можеби пред 15 години.
Хорор, со мало страшно суштество што случајно ќе биде ослободено од дрвена кутија. Мислам дека собираше златни парички, а можеше да биде убиено само со детелина со 4 листа... или нешто слично :)
Мислам дека е овој. Уствари сигурна сум...:)

Н

'Никола'

Гостин
А дечки, еден исто на мтв го даваа ко со едно чудовиште што сите ги претвораше во кукли, и на крај го победи еден човек со тоа што играше фалцер со него и го баци во уста.:)

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Сеа описов малце може ко Ја најбољи филм шо сум го глеал,ама толку се сеќавам...
У делот од градот све млади дечки поделени се на банди ова-она,и ми екнува имаше едни ќељави и нон-стоп викаа "Don't mess with the Wangs"
И сеа на крај ми текнува дојдоа други бандити на стадионот и овие сите заедно се затепаа општа туча беше,и таткото на еден се здиви почна клупи да крши,свашта...И на крај главните ликов мислам ќе избегаат од дома.
http://www.imdb.com/title/tt0080117/

Мислам дека на овој мислиш

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Барам еден филм, мислам дека е германски (ако не е германски, тогаш е од некоја друга земја со сличен јазик), филмот е комедија за двајца браќа. Едниот брат е свештеник, а другиот некаков си директор на некоја компанија. Братот што е директор открива дека е неплоден и не може да има деца, а веќе има 2 деца израснато со сопругата. После разбира дека децата се всушност од брат му (свештеникот). Толку знам за филмов, има некој што знае нешто за него?

Kajgana Shop

На врв Bottom