Помош: Барам еден филм!

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
--- надополнето ---

Еден филм пред неколку месеци го гледав, значи ќе му дојде некаде октомври месец 2010.. на HBO го гледав, едноставно филмче, маж и жена заљубени ама постојано се карат меѓусебе оти неможат да си одвојат време за нив, и сеа девојката треба да иде некаде и се карат околу тоа и оваа го зема кучето у го остава дечко и. Кучето запомнив дека се вика Binky :D И меѓувреме го губе кучето.. ова она.. и на крај таа сфаќа дека грешка направила оти така го остави дечко и одлучува да го најде, го наоѓа у еден град (тој има бенд и вокалист е во истиот) на негова свирка, оди во кафичот и таман да одлучи да му пројде го здогледува како друга му приаѓа... и сега девојката разочарана се враќа у станот и овој по некоја случајност исто така оди во тој стан и се среќаваат и све убаво завршува, ногу се сакаат :D
Не е нешто посебно филмот ама женскиот и машкиот карактер ме потсетуваат на мене и девојками.. онака ногу се разнежив и очајно го тражам филмот, дури со HBO контакирав но не ми вратија никогаш :)) Ако некој го знае, или случајно го гледал некаде или било шо, ве молам кажете ми како се вика ... поздравввввввввв <3
Овој да не е?

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Лелеееееееееееее чоече тој филм е! Еве ја девојката со наочаркиве и кученцето ааааааааааа!!
За ова сакам да те частам, од кај си брат?
Можам само сестра да ти бидам :icon_lol:

Уживај, мило ми е што помогнав

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.756
Поени од реакции
1.153
Еден американски филм е нешто комедија стар е 4 члено семејство добива некоја награда од некој квиз нешто со прасиња беше поврзан квизот и наградата беше крстарење во Европа па одат во Франција,Германија паа ќерката нивна знам мн љубоморна беше мораше да се врати во САД :))) ако може нека пише некој ???

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Еден американски филм е нешто комедија стар е 4 члено семејство добива некоја награда од некој квиз нешто со прасиња беше поврзан квизот и наградата беше крстарење во Европа па одат во Франција,Германија паа ќерката нивна знам мн љубоморна беше мораше да се врати во САД :))) ако може нека пише некој ???
European Vacation Повели :wink:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Го имам гледано филмов многу одамна. Дете ке најде некој сеф или плакар и играчките што ке ги става внатре ќе оживуваат. Не се сеќавам многу, само знам дека детево ќе оживи индијанец и каубоец. :)

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Го имам гледано филмов многу одамна. Дете ке најде некој сеф или плакар и играчките што ке ги става внатре ќе оживуваат. Не се сеќавам многу, само знам дека детево ќе оживи индијанец и каубоец. :)
Хаха кај ти текна на филмов.
The Indian in the Cupboard

С

Спенсер

Гостин
Многу малку памтам од филмов... каубојци,дивиот запад најверојатно :) една сцена ми остана во сеќавање... една банда каубојци,наоѓаат еден каубоец,на гробишта мислам беше (бараа некое богатство изгледа)... и знам му ги скршија 2те раце,му беа во завои :):) и после мислам се одмаздуваше некако... ама ништо не ми текнува :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.578
Поени од реакции
87.885
Дечки ми треба насловот на филмот кога се наоѓаат двајца луѓе,едниот слеп и другиот глув ( црнецот беше глувиот ).Филмот е од 80 те.Кажете го насловот.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Дечки ми треба насловот на филмот кога се наоѓаат двајца луѓе,едниот слеп и другиот глув ( црнецот беше глувиот ).Филмот е од 80 те.Кажете го насловот.
Еве Ацко, овој е ..:)

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Многу малку памтам од филмов... каубојци,дивиот запад најверојатно :) една сцена ми остана во сеќавање... една банда каубојци,наоѓаат еден каубоец,на гробишта мислам беше (бараа некое богатство изгледа)... и знам му ги скршија 2те раце,му беа во завои :):) и после мислам се одмаздуваше некако... ама ништо не ми текнува :)
Да не е овај ?

Kajgana Shop

На врв Bottom