- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 1.361
- Поени од реакции
- 2.176
--- надополнето ---
Овој да не е?Еден филм пред неколку месеци го гледав, значи ќе му дојде некаде октомври месец 2010.. на HBO го гледав, едноставно филмче, маж и жена заљубени ама постојано се карат меѓусебе оти неможат да си одвојат време за нив, и сеа девојката треба да иде некаде и се карат околу тоа и оваа го зема кучето у го остава дечко и. Кучето запомнив дека се вика Binky И меѓувреме го губе кучето.. ова она.. и на крај таа сфаќа дека грешка направила оти така го остави дечко и одлучува да го најде, го наоѓа у еден град (тој има бенд и вокалист е во истиот) на негова свирка, оди во кафичот и таман да одлучи да му пројде го здогледува како друга му приаѓа... и сега девојката разочарана се враќа у станот и овој по некоја случајност исто така оди во тој стан и се среќаваат и све убаво завршува, ногу се сакаат
Не е нешто посебно филмот ама женскиот и машкиот карактер ме потсетуваат на мене и девојками.. онака ногу се разнежив и очајно го тражам филмот, дури со HBO контакирав но не ми вратија никогаш ) Ако некој го знае, или случајно го гледал некаде или било шо, ве молам кажете ми како се вика ... поздравввввввввв <3