Помош: Барам еден филм!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.392
Поени од реакции
86.792
Барам два филма со тематика скриено богатство
Едниот е со некоја трка ама тоа го памтам се тркаа и бараа богатство некаде скриено а насловот му го преведуваа тој е луд и светот е луд по него.
За вториот исто трагаа неколку екипи по злато и на крај ќе им кажат дека всушност не е вистинско злато е ама крајот е какко еден од трагачите лежи во болница а неговиот партнер го носи остатокот од мапата и вистинска прачка злато ?
Види да не е еден од овие два
It's a Mad, Mad, Mad, Mad World?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.790
Поени од реакции
1.541
Мнгу убав филм е сеа уште вториот да му текне на некој кој е.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Абе, глеј го оној хоророн, има нешто „mother“ во името и нешто девојки, духови ги чуваат.

Е ајде, пробај најди го да те видам :D

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
Абе, глеј го оној хоророн, има нешто „mother“ во името и нешто девојки, духови ги чуваат.

Е ајде, пробај најди го да те видам :D
Брат стварно мораш да го гледаш со Џесика Частејн е :цицки:.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Барам еден балкански филм, ваљда словенечки е, у главна улога е Бранко Ѓируќ и жена му или девојка му у филмот се викаше Шпела мислам, anyone ?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.626
Поени од реакции
31.828
Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.160
Поени од реакции
10.111
Како се викаше онаа серија на МРТ што играше на времето преведена ко Мајмунчето Алис? :D

Член од
28 ноември 2013
Мислења
92
Поени од реакции
136
pozdrav do site ako moze nekoj da mi pomogne baram eden film amerikanska produkcija se raboti za bracna dvojka i imaat zabava vo kukata na ezero posle mazot ke zagine ili taka nesto ke iscezne po nekoe vreme zenamu ke razbere deka e ziv a toj ke a namami vo grobistata so edno dete i ziva ke ja zatvori vo sandak.Go imam gledano odamna na tv i ne se sekavam najdobro pocetok na 2000- tata mislam.molam za pomos:)

Kajgana Shop

На врв Bottom