С
Спенсер
Гостин
тој е... фала
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
тој е... фала
Постар филм од оние со шпионажа и заплет едино што најдов е овој од 1956Ајде јас, постар филм... 2ра светска војна, шпиони - англиски и германски, тело на плажата, некое чудно писмо, и знам дека шифрираното име на агентот (германскиот) кога се јавуваше од Лондон му беше Polar Bear... епа се отепав барајќи го филмов. Има јунак?
Повели; http://www.imdb.com/title/tt0089560/Мене ми треба помош за еден филм кој два пати го имам гледано, не од почеток, некаде од 10 минута можи, и баш ме интересира како се вика филмов.
Филмов го дава на TV1000 редовно (сега незнам али до пред некој месец секош го начекував) . Се работи за едно машко кое има проблеми и главата малку му е деформисана, и едно девојка која е слепа али е многу убава. На одморалиште еднио со другио се заљубуваат. Но откако че заврши одморалиштето, тие се враќаат дома. И родителиве на девојчево нема да го сака машково, и нема да и кажува дека машково ја барал, и така натаму.
Ако се сејчавам добро машково се викаше Роки. Не е нешто посебно филмов, онака ниско буџетен, али има нешто интересно вонего.
Кој знај нека кажи![]()
Повели.baram eden film mislam deka bese prilicno ponovo od 2005 pa navaka, ne znam koj bea glanite akteri no znam deka filmot se rabotrese za edna operacija no na pacientot ne mu ja stavija vistinskata doza za uspivanje i toj mozese da cue se sto tie zborea i pravea, nesto taka vo taa tematika bese , glavnite likovi bea prilicno mladi za zal ne mi teknuva nisto dr:S sekoja pomos e dobrodojdena.![]()
Мислам дека вака се викаше, не ме држи за збор.Барам еден македонски филм, не знам како се вика. Цел филм се одвива во една соба, каде што на едно место се собрани неколку платени убијци од страна на некој човек кој го чекаат цело време.
Сум го фатил два пати на телевизија и никогаш цел го немам гледано.![]()
Мислам дека само "Американецот" се вика:smir:Барам еден македонски филм, не знам како се вика. Цел филм се одвива во една соба, каде што на едно место се собрани неколку платени убијци од страна на некој човек кој го чекаат цело време.
Сум го фатил два пати на телевизија и никогаш цел го немам гледано.![]()
На Бум ТВКај можам да ја најдам програмата на FOX Live, што се емитува на нашиве кабловски телевизии ?