Помош: Барам еден филм!

nameleess

N/a
Член од
9 јануари 2010
Мислења
299
Поени од реакции
25
кој беше оној на мтв со Ранер мислам се викаше се сретнал со некоја на летување и се засакале па таа станала актерка и овој дознава дека ќе се мажи со друг и му вика на баба му ја одам кј што е таа за да ме засака и му стануа асистент има сцена кј што го емитира чарли чаплин демек му ја најдуаат огриналната облека... оваа му има даено некојаси школка да ја памти по неа и оваа на крај ќе ја види и хепи енд

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ајде јас, постар филм... 2ра светска војна, шпиони - англиски и германски, тело на плажата, некое чудно писмо, и знам дека шифрираното име на агентот (германскиот) кога се јавуваше од Лондон му беше Polar Bear... епа се отепав барајќи го филмов. Има јунак?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.876
Поени од реакции
12.408
Ајде јас, постар филм... 2ра светска војна, шпиони - англиски и германски, тело на плажата, некое чудно писмо, и знам дека шифрираното име на агентот (германскиот) кога се јавуваше од Лондон му беше Polar Bear... епа се отепав барајќи го филмов. Има јунак?
Постар филм од оние со шпионажа и заплет едино што најдов е овој од 1956
The Man Who Never Was
правен врз вистински настан Operation Mincemeat според кој е напишана и книга.

Ако не е овој, идемо даље, ќе бараме пак :)

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
Мене ми треба помош за еден филм кој два пати го имам гледано, не од почеток, некаде од 10 минута можи, и баш ме интересира како се вика филмов.
Филмов го дава на TV1000 редовно (сега незнам али до пред некој месец секош го начекував) . Се работи за едно машко кое има проблеми и главата малку му е деформисана, и едно девојка која е слепа али е многу убава. На одморалиште еднио со другио се заљубуваат. Но откако че заврши одморалиштето, тие се враќаат дома. И родителиве на девојчево нема да го сака машково, и нема да и кажува дека машково ја барал, и така натаму.
Ако се сејчавам добро машково се викаше Роки. Не е нешто посебно филмов, онака ниско буџетен, али има нешто интересно вонего.
Кој знај нека кажи :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
Мене ми треба помош за еден филм кој два пати го имам гледано, не од почеток, некаде од 10 минута можи, и баш ме интересира како се вика филмов.
Филмов го дава на TV1000 редовно (сега незнам али до пред некој месец секош го начекував) . Се работи за едно машко кое има проблеми и главата малку му е деформисана, и едно девојка која е слепа али е многу убава. На одморалиште еднио со другио се заљубуваат. Но откако че заврши одморалиштето, тие се враќаат дома. И родителиве на девојчево нема да го сака машково, и нема да и кажува дека машково ја барал, и така натаму.
Ако се сејчавам добро машково се викаше Роки. Не е нешто посебно филмов, онака ниско буџетен, али има нешто интересно вонего.
Кој знај нека кажи :)
Повели; http://www.imdb.com/title/tt0089560/

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
На филмов како да е сон се сеќевам, ептен бледо. На почетокот се работи за мали девојчиња кои ги киднапираат и потоа имаат напорен тренинг ( нешто како војниците што имаат, минење под жица ова она) за кога ќе пораснат да станат убијци и во истовреме се искористувани..друго што се сеќевам дека постерот за филмот беше со 2 женски тела со војничка шара..иако не сум многу сигурен.

I

Intex

Гостин
Филмов сигурно пред 7-8 години го иам гледано и се сеќавам како во магла. Знам дека батката беше убиец, изгледа сериски, уби една инвалидна баба, па и по една самохрана мајка се вртеше, за на крај да стане борба за преживување на мајката и детето. На крајот мислам дека умре убиецот, го уби некој, не се сеќавам кој.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Барам еден македонски филм, не знам како се вика. Цел филм се одвива во една соба, каде што на едно место се собрани неколку платени убијци од страна на некој човек кој го чекаат цело време.

Сум го фатил два пати на телевизија и никогаш цел го немам гледано. :toe:

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
:P

baram eden film mislam deka bese prilicno ponovo od 2005 pa navaka, ne znam koj bea glanite akteri no znam deka filmot se rabotrese za edna operacija no na pacientot ne mu ja stavija vistinskata doza za uspivanje i toj mozese da cue se sto tie zborea i pravea, nesto taka vo taa tematika bese , glavnite likovi bea prilicno mladi za zal ne mi teknuva nisto dr:S sekoja pomos e dobrodojdena.:pipi:

КиреМали 1911

Модератор Неимар
Член од
23 јуни 2007
Мислења
1.313
Поени од реакции
223
baram eden film mislam deka bese prilicno ponovo od 2005 pa navaka, ne znam koj bea glanite akteri no znam deka filmot se rabotrese za edna operacija no na pacientot ne mu ja stavija vistinskata doza za uspivanje i toj mozese da cue se sto tie zborea i pravea, nesto taka vo taa tematika bese , glavnite likovi bea prilicno mladi za zal ne mi teknuva nisto dr:S sekoja pomos e dobrodojdena.:pipi:
Повели.

Н

'Никола'

Гостин
Барам еден македонски филм, не знам како се вика. Цел филм се одвива во една соба, каде што на едно место се собрани неколку платени убијци од страна на некој човек кој го чекаат цело време.

Мислам дека вака се викаше, не ме држи за збор.
"Боби Лаф – Американецот"

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358

Мислам дека само "Американецот" се вика:smir:

Добро филмче.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Кај можам да ја најдам програмата на FOX Live, што се емитува на нашиве кабловски телевизии ?

Kajgana Shop

На врв Bottom