Помош: Барам еден филм!

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.106
Поени од реакции
25.160
Браќа и сестра (ваљда) им умираат родителите.. па богатството им припаѓа ним.
Чичко им сака да им го земе или нешто?

Ми текнува на една кула со око или нешто, женскиот лик мислам дека го искористи да го убие чичко им
Имаше една куќа која што беше високо на морето па се растури од силниот ветер.

Гледан ми е како мал, неможам никаде да го најдам.
Повели..

Lemony Snicket's a series of unfortunate events

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
На 24 вести го даваат документарец под име Life, има доста јаки сцени со планетава одозгора снимани, информација со клип од јутуб би била доволна :icon_lol:.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292

Пред некои 4-5 години почнав да гледам еден филм трилер и го прекинав.....се сеќавам дека беше од понов датум после 2000 година.
Вака почна......Среќно холивудско семејство си живее среќно и еден ден мајката го зима детето и како одат со автомобил некаде, послем само 10-тина километри паѓаат во провалија и загинуваат.
Послем 5-6 часови таткото ги бара,пријавува во полиција им кажува каде отишле по кој пат тргнале-возеле.Се враќа да ги бара и никаде ги нема како да не постоеле а сите го гледаат човекот како лудак :(.
Појма немам кој филм беше ако некој се сети на нешто сличко нека помогне :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Браќа и сестра (ваљда) им умираат родителите.. па богатството им припаѓа ним.
Чичко им сака да им го земе или нешто?

Ми текнува на една кула со око или нешто, женскиот лик мислам дека го искористи да го убие чичко им
Имаше една куќа која што беше високо на морето па се растури од силниот ветер.

Гледан ми е како мал, неможам никаде да го најдам.
The glass house 2001?

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.106
Поени од реакции
25.160
Пред некои 4-5 години почнав да гледам еден филм трилер и го прекинав.....се сеќавам дека беше од понов датум после 2000 година.
Вака почна......Среќно холивудско семејство си живее среќно и еден ден мајката го зима детето и како одат со автомобил некаде, послем само 10-тина километри паѓаат во провалија и загинуваат.
Послем 5-6 часови таткото ги бара,пријавува во полиција им кажува каде отишле по кој пат тргнале-возеле.Се враќа да ги бара и никаде ги нема како да не постоеле а сите го гледаат човекот како лудак :(.
Појма немам кој филм беше ако некој се сети на нешто сличко нека помогне :)
Овој да не е?

The Wicker Man

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Некој филм со Мел Гибсон (99 посто бил тој) глумел некаков војник и нешто одел од едно време во друго и нешто се спомнувало некои чувари на темнината:cautious:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.189
Поени од реакции
8.266
Некој филм со Мел Гибсон (99 посто бил тој) глумел некаков војник и нешто одел од едно време во друго и нешто се спомнувало некои чувари на темнината:cautious:
може си ги помешал глумците,

M

Mario Gómez

Гостин
Ми треба еден филм, ми текнува дека Нортон глумеше, и затвор нешто беше... и не е american history X.

Kajgana Shop

На врв Bottom