M
Mario Gómez
Гостин
That was fast, се надевам дека е добарPrimal Fear?
That was fast, се надевам дека е добарPrimal Fear?
Одличен е, глеј го обавезноThat was fast, се надевам дека е добар
http://www.imdb.com/title/tt0384537/ овај да не е? филмот е мн добар во секој случај ама и игрите за на компјутер по кој шо се праени филмојте (има повеќе дела silent hill и филмови и игри) се одлични,сигурно имаш слушнатоПред некои 4-5 години почнав да гледам еден филм трилер и го прекинав.....се сеќавам дека беше од понов датум после 2000 година.
Вака почна......Среќно холивудско семејство си живее среќно и еден ден мајката го зима детето и како одат со автомобил некаде, послем само 10-тина километри паѓаат во провалија и загинуваат.
Послем 5-6 часови таткото ги бара,пријавува во полиција им кажува каде отишле по кој пат тргнале-возеле.Се враќа да ги бара и никаде ги нема како да не постоеле а сите го гледаат човекот како лудак .
Појма немам кој филм беше ако некој се сети на нешто сличко нека помогне
големата тајна на водата,руски еПред некој ден на 24 Вести даваа еден документарец за водата, ама не му го знам името , дали некој знае како точно се вика. Мислам дека и на јутуб го има само не можам да го најдам
http://www.imdb.com/title/tt0120211/Ајде форумџии ако знаете и мене да ми помогнете
Филмот го гледав пред некои десетина години од прилика (можи помалце да беа не знам точно) романтичен беше и се работеше за еден дечко шо бараше една девојка (ко сите романтични ) арно ама во овај филм дечкото ја имаше сонувано таа девојка пошто во неговата фамилија сите од машка страна можеа да ги видат своите жени на сон пред да се оженат. Се сеќавам само дека прво си мислеше дека е од Кина пошто стално ја сонуваше во кинески ресторан или така нешто ама после испадна дека било во неговиот град. Само толку знам и ако знае некој да ми го каже филмот ќе бидам многу благодарен пошто google и imdb не ми помогнаа.
можно е да е овај. Сполај ти другар
Мислам дека овој го бараш http://www.imdb.com/title/tt0083630/
Не е овој, го гледав овој пред 2-3 месеци,добар е но претерале со зомбија,вампири . Фала ти во секој случајАјде форумџии ако знаете и мене да ми помогнете
Филмот го гледав пред некои десетина години од прилика (можи помалце да беа не знам точно) романтичен беше и се работеше за еден дечко шо бараше една девојка (ко сите романтични ) арно ама во овај филм дечкото ја имаше сонувано таа девојка пошто во неговата фамилија сите од машка страна можеа да ги видат своите жени на сон пред да се оженат. Се сеќавам само дека прво си мислеше дека е од Кина пошто стално ја сонуваше во кинески ресторан или така нешто ама после испадна дека било во неговиот град. Само толку знам и ако знае некој да ми го каже филмот ќе бидам многу благодарен пошто google и imdb не ми помогнаа.
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 13:19 ---
http://www.imdb.com/title/tt0384537/ овај да не е? филмот е мн добар во секој случај ама и игрите за на компјутер по кој шо се праени филмојте (има повеќе дела silent hill и филмови и игри) се одлични,сигурно имаш слушнато
Имаше ваква епизода од серијата Flash Forward. Дан си се помешал нешто?Ајде форумџии ако знаете и мене да ми помогнете
не не веќе го најдов филмот (и го спуштив ) still breathing се вика и го имав гледано одамна. А flash forwrad ја гледав само до кај 14 епизода ако се сеќавам ама после нели имаше пауза или така нешто и не продолжив иако добра серија е,можи ќе и се навратам некогашИмаше ваква епизода од серијата Flash Forward. Дан си се помешал нешто?