Помош: Барам еден филм!

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Ајде форумџии ако знаете и мене да ми помогнете
Филмот го гледав пред некои десетина години од прилика (можи помалце да беа не знам точно) романтичен беше и се работеше за еден дечко шо бараше една девојка (ко сите романтични :D ) арно ама во овај филм дечкото ја имаше сонувано таа девојка пошто во неговата фамилија сите од машка страна можеа да ги видат своите жени на сон пред да се оженат. Се сеќавам само дека прво си мислеше дека е од Кина пошто стално ја сонуваше во кинески ресторан или така нешто ама после испадна дека било во неговиот град. Само толку знам и ако знае некој да ми го каже филмот ќе бидам многу благодарен пошто google и imdb не ми помогнаа.
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 13:19 ---
Пред некои 4-5 години почнав да гледам еден филм трилер и го прекинав.....се сеќавам дека беше од понов датум после 2000 година.
Вака почна......Среќно холивудско семејство си живее среќно и еден ден мајката го зима детето и како одат со автомобил некаде, послем само 10-тина километри паѓаат во провалија и загинуваат.
Послем 5-6 часови таткото ги бара,пријавува во полиција им кажува каде отишле по кој пат тргнале-возеле.Се враќа да ги бара и никаде ги нема како да не постоеле а сите го гледаат човекот како лудак :(.
Појма немам кој филм беше ако некој се сети на нешто сличко нека помогне :)
http://www.imdb.com/title/tt0384537/ овај да не е? филмот е мн добар во секој случај ама и игрите за на компјутер по кој шо се праени филмојте (има повеќе дела silent hill и филмови и игри) се одлични,сигурно имаш слушнато

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Пред некој ден на 24 Вести даваа еден документарец за водата, ама не му го знам името , дали некој знае како точно се вика. Мислам дека и на јутуб го има само не можам да го најдам

SinisteR.

Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Пред некој ден на 24 Вести даваа еден документарец за водата, ама не му го знам името , дали некој знае како точно се вика. Мислам дека и на јутуб го има само не можам да го најдам
големата тајна на водата,руски е

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.470
Поени од реакции
87.278
значи вака, филмов го имам гледано на касета како помал ( инаку не беше моја касетата :) ) се работеше за човек во минатото со долга жута коса кој шета во пустината ( само во гаќи како Тарзан :D ) со неговите две ласици и мислам дека беше и со лав или тигар ( не се сеќавам баш најдобро ) и некако некои луѓе ќе отворат димензионална порта, и овој ќе се најде во Њујорк ( или некој друг град во САД не се сеќавам баш најдобро ) и ќе се здружи со една девојка и не го памтам понатака. Филмот мислам дека имаше и продолжение. Стар е инаку од осумдесетите :) Фала однапред :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Филмот го гледав пред некои десетина години од прилика (можи помалце да беа не знам точно) романтичен беше и се работеше за еден дечко шо бараше една девојка (ко сите романтични :D ) арно ама во овај филм дечкото ја имаше сонувано таа девојка пошто во неговата фамилија сите од машка страна можеа да ги видат своите жени на сон пред да се оженат. Се сеќавам само дека прво си мислеше дека е од Кина пошто стално ја сонуваше во кинески ресторан или така нешто ама после испадна дека било во неговиот град. Само толку знам и ако знае некој да ми го каже филмот ќе бидам многу благодарен пошто google и imdb не ми помогнаа.
http://www.imdb.com/title/tt0120211/

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 13:19 ---

http://www.imdb.com/title/tt0384537/ овај да не е? филмот е мн добар во секој случај ама и игрите за на компјутер по кој шо се праени филмојте (има повеќе дела silent hill и филмови и игри) се одлични,сигурно имаш слушнато
Не е овој, го гледав овој пред 2-3 месеци,добар е но претерале со зомбија,вампири . Фала ти во секој случај :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
барам тинејџерски филм беше со девојчина некои не се секвам добро баш ама мислам дека имаше и кола на полнење на струја на филмов одамна го иам гледано и еднаш само

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Имаше ваква епизода од серијата Flash Forward. Дан си се помешал нешто?

SinisteR.

Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Имаше ваква епизода од серијата Flash Forward. Дан си се помешал нешто?
не не веќе го најдов филмот (и го спуштив :D ) still breathing се вика и го имав гледано одамна. А flash forwrad ја гледав само до кај 14 епизода ако се сеќавам ама после нели имаше пауза или така нешто и не продолжив иако добра серија е,можи ќе и се навратам некогаш :)

панаше

uploading...
Член од
7 февруари 2012
Мислења
44
Поени од реакции
25
mala pomos
film so mlad decko koj gi klepa po odmori vamu tamu, pamtam edna scena na bezent so ja klepa
filmot e negde 2010-2008 da ne mu tekinja na nekoj?
erotika e

Kajgana Shop

На врв Bottom