Вергилиј
Развртник
- Член од
- 12 јануари 2012
- Мислења
- 65
- Поени од реакции
- 40
на хрватски?
па нее феррр ја го имав со македонски
на хрватски?
на хрватски?
па нее феррр ја го имав со македонски
Да не е The shipping news?Како се викаше овој филм:
На тој женаму е ку*ва, има дете со нејзе. Жена му го напушта и овој со мајка му и детето се враќа на местото од кај што потекнува. Таму имаат стара куќа и започнуваат со реконструкција на нејзе. Се запознава со учителка таму која работи со деца на кој им е потребна помош. А тој работи во локален весник. На крај куќата ќе се сруши од ветарот. Ама нешто беше чудно со куќата итн..
Nothing (2003)Туку како се вика филмот одеше пред една недела на телма. Двајца пријатели живеат заедно, од мали, едниот се плаши од се, и ќе "направат" некоја беља, па полиција ќе им дојде во куќата и наеднаш се разбудуваат во бела просторија, и само куќата ќе им биде таму, другото е се бело. Толку го гледав потоа морав на работа да одам. Фала однапред
Повели: http://www.imdb.com/title/tt1714209/releaseinfoFilmot, "In the Land of Blood and Honey", moze li nekoj da mi kaze kaj moze da go gleam online?
Ve molaam
Абе знам дека не е, али да прочиташе што ти пастирав, ќе разбереше што сакам да кажам.znam deka temava ne e za toa, no ne znaev kaj drugo da prasuvam.
Inaku imdb ne e za gledanje filmovi online!? Tvoeto cuvstvo za humor,ne go razbiram.
Чувство за хумор?!Tvoeto cuvstvo za humor,ne go razbiram.
Еве. Инаку, добар филм.Браќа и сестра (ваљда) им умираат родителите.. па богатството им припаѓа ним.
Чичко им сака да им го земе или нешто?
Ми текнува на една кула со око или нешто, женскиот лик мислам дека го искористи да го убие чичко им
Имаше една куќа која што беше високо на морето па се растури од силниот ветер.
Гледан ми е како мал, неможам никаде да го најдам.