Полуфинале: Германија - Турција 25.јуни 20:45

Статус
Затворена за нови мислења.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Тешко дека можи Турција да направи нешто против швабите..
Очекувам лесна победа на Германија..

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Сакам Турција да тепат !
Ајмо :)

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Верувајте ми Германците имаат ите каква почит спорема турците, освен тоа можете да замислите што ќе биде во германија ако турција тепа, со оглед на тоа дека од 82 милиони население најмалку 4 милиони се турци. Мислите Германците туку така ќе остават да тие 4 милиони слават и ги заебаваат другите 78 милиони?
За германците ова не смее да се изгуби, не само ради влегување во финале на европско туку повеќе ради политичката состојба внатре во нивната држава.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Абе па и ја сакам да тепаат турците па у финале да играат со шпанија ама нема да тепаат турците.Единствен начин да тепаат е да играат бункер и на конри да ги здрват шо мислам дека нема да го дозволат тоа швабите.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Абе па и ја сакам да тепаат турците па у финале да играат со шпанија ама нема да тепаат турците.Единствен начин да тепаат е да играат бункер и на конри да ги здрват шо мислам дека нема да го дозволат тоа швабите.

Па ако ја забележа поставеноста на играчите на турција која ја претстави динитар, тогаш јасно ќе ти биде дека и ќе играат бункер, пошто имаат ставено два реда одбрана и еден во напад.
Што се однесува до германците јас сум сигурен дека ќе ја препознаат оваа тактик и ќе си ги држат 4-те одбранбени играчи позади како заштита од брзи контри кои не се можно со повеќе од 3 напаѓачки играчи. За сметак на тоа германија пак ќе го има целиот среден ред и напаѓачот напред во јуриш, а од она што можев да го видам, најверојатно ќе играат на нафрлувања од крилна позиција со обид за гол со глава.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Навивам за Турција уште од почетокот на првенството. Хајде Туркије!

Би можело да се игра сингл 0-2 гола.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Турција ќе победи.
Сакаш и оваа кладба да ја изгубиш? :)
И мене нешто така ми изгледа. Покрај сите недостатоци кои ги има моментално, мислам дека нивната борбеност ќе ги помине Германците. Имаат дух и желба, прв пат ќе стигнат толку далеку, па не верувам дека лесно ќе се откажат.
Во секој случај, ставив едно синглче икс и едно двојка. Германија има премал коефициент и не е интересна за играње:pos2::vozbud:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
3-0 3-1 4-1 за Германија..
Нема промашај....доста беше за Турска и така врска немаат.

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Сакам Tурците да побета, но мислам дека ке биде лесна победа за швабите. Апсолутно :helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Многу повреди и казнети имаат турците,а германците се сите фит. Јас за Турција ќе навивам. Очекувам неизвесен натпревар!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Доста им беше на Турците, ем ова е далеку од најсилниот состав на Турција, јас сум сигурен дека Германија иде у финале.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Осеќам дека Германците ќе ги столчат на Турците!!
Мој тип: 3-0

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Навивам за Турција. Меѓутоа со овој состав немаат шанси против Германија.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.