- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.341
- Поени од реакции
- 4.027
Bateto 67% osvoil vo Idaho.. nikad nikoj ne osvoil drzava so tolku posto
Не очекував и Висконсин и Невада да ги земе.За 3 промаршив, заедно со @Kambek
Прегледај го приврзокот 434289
Мислев дека ќе ја изгуби Wisconsin а земи Virginia.
Треба сечење безпотребно трошење пари, сервисирање камата дури не почни економијата да закрепнува. Мислам дека има голема надеж со Маск и Рон Паул да се скине тоа огромно трошење на глупости.@YuZe во една прилика рече дека долго ги следиш игрите во и околу САД
Рече Штрумпф ќе победи, ПОГОДИ, да бидам искрен и јас посакував ама од други причини (некаде прочитав дека ако победи Штрумпф прво ќе има граѓанска а потоа WW3, а ако победела Карис веднага ќе се преминело на WW3 - па да видиме колку од тоа ќе се реализира, а имаќи ја долгата традиција да вршат атентати на своите претседатели ништо чудно и овој да го снајде тоа...)
Туку да оставиме шпекулации, што мислиш за оваа,
https://www.usdebtclock.org/
Прегледај го приврзокот 434297
како ќе го решава овој проблем новиот, повторно ќе им воведе рекет или некое порадикално решение ќе гледаме?
ЛГБ природно носи до Т. Правење слеп пред ова, со цел да се одоброволат некои дегенерици и тие што од нив живеат ја донесе до тука работава.LGB нема да има проблем. T ќе има проблем.
veruvaj se potat sega velesani, da ne tropne gjavolot na vrataБраво за Велес
...и после се чудиме зашто во Велес нема непродадени станови...Браво за Велес
Ампутирање на полови делови и преправање дека си спротивен пол е многу различно него привлекување на исти полови.ЛГБ природно носи до Т. Правење слеп пред ова, со цел да се одоброволат некои дегенерици и тие што од нив живеат ја донесе до тука работава.
Доста бе тресиш глупости, ретардиран еден.Bateto 67% osvoil vo Idaho.. nikad nikoj ne osvoil drzava so tolku posto