- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.944
- Поени од реакции
- 5.003
Bateto 67% osvoil vo Idaho.. nikad nikoj ne osvoil drzava so tolku posto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За 3 промаршив, заедно со @Kambek
Прегледај го приврзокот 434289
Мислев дека ќе ја изгуби Wisconsin а земи Virginia.
Треба сечење безпотребно трошење пари, сервисирање камата дури не почни економијата да закрепнува. Мислам дека има голема надеж со Маск и Рон Паул да се скине тоа огромно трошење на глупости.@YuZe во една прилика рече дека долго ги следиш игрите во и околу САД
Рече Штрумпф ќе победи, ПОГОДИ, да бидам искрен и јас посакував ама од други причини (некаде прочитав дека ако победи Штрумпф прво ќе има граѓанска а потоа WW3, а ако победела Карис веднага ќе се преминело на WW3 - па да видиме колку од тоа ќе се реализира, а имаќи ја долгата традиција да вршат атентати на своите претседатели ништо чудно и овој да го снајде тоа...)
Туку да оставиме шпекулации, што мислиш за оваа,
https://www.usdebtclock.org/
Прегледај го приврзокот 434297
како ќе го решава овој проблем новиот, повторно ќе им воведе рекет или некое порадикално решение ќе гледаме?
LGB нема да има проблем. T ќе има проблем.
veruvaj se potat sega velesani, da ne tropne gjavolot na vrataБраво за Велес
Браво за Велес
Ампутирање на полови делови и преправање дека си спротивен пол е многу различно него привлекување на исти полови.ЛГБ природно носи до Т. Правење слеп пред ова, со цел да се одоброволат некои дегенерици и тие што од нив живеат ја донесе до тука работава.
Bateto 67% osvoil vo Idaho.. nikad nikoj ne osvoil drzava so tolku posto