Политички случувања во САД: Генерална дискусија

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.746
Поени од реакции
1.894
zosto taa euforija koj ke pobedel u USA? Za nas pak ke so e isto , nikoj ne ne saka,ne USA , nema nitu edna drzava koja seriozno bi se zalagala za MK. nie nemame prijateli
Не е исто. Демократите се идиоти што се мешаат насекаде во Светот. Републиканците се повеќе внатрешто сконцентирани.
Автоматски споено мислење:

Од mugshot до белата куќа.
И од headshot до белата куќа.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.250
Поени од реакции
8.563
Не е исто. Демократите се идиоти што се мешаат насекаде во Светот. Републиканците се повеќе внатрешто сконцентирани.
Аха, нема проблем...

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.767
Поени од реакции
4.815
Автоматски споено мислење:

И од headshot до белата куќа.
...што не значи дека сите воени бази кои САД ги имаат по светов, ќе бидат затворени ради републиканската насоченост кон САД...

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.111
Поени од реакции
22.584
Дааа Буш беше демократ така?

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.111
Поени од реакции
22.584

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.746
Поени од реакции
1.894
...што не значи дека сите воени бази кои САД ги имаат по светов, ќе бидат затворени ради републиканската насоченост кон САД...
Ќе бидат намалени. Како што и беа во првиот мандат.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
608
Поени од реакции
1.336
Добро ај дека не мењало ништо за Македонија нека се избрише темава.
ne da se izbrise, tuku kako se raduvate mislis gotovo se opravame od utre. Ne treba da se raduvate ednostavno, nisto nema da se smeni, a ne deka ne treba temava da se izbrise.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.336
Поени од реакции
4.024
Ja na edna strana kaj sto pratam seuste ne e oficijalno, tramp ima 266 a treba neli 270 da pobedi.. dodeka pak kamala ima 219

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.455
Поени од реакции
41.918
Ja na edna strana kaj sto pratam seuste ne e oficijalno, tramp ima 266 a treba neli 270 da pobedi.. dodeka pak kamala ima 219
ќе победи во минимум 4 други држави, има сериозно водство. Така да прогласување победа е само формалност.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.702
Поени од реакции
39.341
Иако сакав Трамп да победи, искрено не очекував ваков исход, мислев дека Демокративе спремаат изборни измами на велико, а и можеше да се очекува такво нешто кога ќе видиш какви гомна од луѓе се вртат таму.

Највеќе се радувам на новите WOKE SJW MELTDOWN COMPILATIONS што ќе почнат да искачаат, старите веќе ги знам на памет. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom