Екс-директорката на театар Комедија, Нора Шаќири-Марковиќ смета дека е разрешена од директорката функција поради кандидатурата на нејзиниот брат Бени Шаќири на локалните избори за градоначалник на Скопје, како кандидат на ЛДП.
-Бени не го сврти грбот на СДСМ. Ниту јас, ниту тој не сме членови на пртијата. Ова е реваншизам. По моја слободна проценка и тоа што кружи во јавноста, доставена ми е „фактурата поради кандидатурата на брат ми и јас со задоволство го прифатив тоа“, вели Шаќири.
koj e ovaj ? na Amdi Bajram sin mu ?
Министер....Бочварски у младалачке данеkoj e ovaj ? na Amdi Bajram sin mu ?
чекај за кој датум се зборува овде, нели го добивме неколку пати изминативе години.Ако некој случајно се засекира за датумот...
Димитров: За да не се разочараме, да не очекуваме деблокада во декември
ТЕМА ВО СТРАЗБУР БИЛА НАШАТА ЕУ ПЕРСПЕКТИВА Радев со Макрон разговарал за МакедонијаАко некој случајно се засекира за датумот...
Јас лично во ова одбивам да верувам. Повеќе верувам на косовскиот медиум кој од неименувани извори пренесе вест дека Макрон шизел и беснеел по неговите дипломати да се заложат Северна Македонија да влезе во ЕУ.Претседателот на Франција Емануел Макрон изразил принципиелна поддршка за позицијата на Бугарија.
нели на Кастриот му светна дека на 14 ќе добиеме почеток на преговори, а Милошевски ЛАЖНИ вести лансира ???Ако некој случајно се засекира за датумот...