hehehe...aj da razmislam paaa..sekogas koga izleguvam od doma si go zemam mobilniot i novcanikot...taka da, ako izbuvne pozar mislam deka ovie 2 raboti se najosnovnite sto bi gi priberela a drugo...:raz: valjda ke si go zemam paltoto
Со оглед дека во моменти на фрка не размислувам баш, ќе гледам јас и моите да се извлечеме побрзо,а материјалните ствари ќе им ги препуштам на пожарникарите!
Otsednat sum vo STD Pelagonija,i tpku ovde mi se ima sluceno da se najdam vo situacija so bi zemal vo slucja na pozar no aj da vi ja kazam celata slucka:Opicno ne si legnuvava rano no bidejki utredenta imav ispit matematika legnav da odmoram i okolu 1 30 negde po polnok drugarite pocnaa da vikaat pozar pozar slusam nasekade dvizenja i vikanje ja ne znaev so se slucuva mislev nekoj se zeza so mene koa poglednav preku prozorecot skoro celiot studentski nadvor i ja togas svativ so e rabotata i prvoto neso na so se setiv da go zemam bea parite.Za sreka posle se se zavrsi dobro taka da ne mi e maka so i nekoi drugi raboti ne zemav
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.