Пожар во Кочани, диско Пулс.

Член од
21 март 2025
Мислења
7
Поени од реакции
8
Брат на Александар Карадакоски(сопственикот што раководела со фирмата дискотека Пулс) е познатиот победник Илија Карадакоски кој патем многу добро се знаат со ДНК бендот.

1742548285646.png 1742548297483.png

Последно уредено:
Член од
14 октомври 2021
Мислења
169
Поени од реакции
383
Pa togas odlogiraj se od forumov i prijavi se vo MVR deka si vinoven.
Jas na primer ne cuvstvuvam vina za nastanov. Nitu sum inspektor, nitu moja e diskotekata, nitu prskalki pustiv tamu.
Ne moze site da sme vinovni za se, me razbiras? Vinovnicite imaat ime.

Nema koj ne e potresen i koj ne go cuvstvuva ova kako poraz. Sekoj normalen cuvstvuva taga za ova.
Женско сум.
Виновни сме пошто знаеме дека има корупција и сите си ќутиме.
ја лично немам сведочено, да сведочам ќе пријавам ич гајле не ми е.
На секој протест што сум била сум добивала притисоци. Пак не ми е гајле.

иам 23 години и сега сфаќам работи повеќе и се замарам и глеаш пробувам нешто да напраам.
Зашто другите шо се свесни не искочат на протест?
Ја прво на моите сум им лута. Имаат над 50+ за сѐ се свесни, еднаш не искочиле на протест. Зашо? Пошо не биле партиски определени неќеле ПРОБЛЕМИ. Па да не се ни за вмро, ни за сдсм. Зашо да не искочиш? Секој од нас може да смени нешо. Они први ми викаат ,,седи мирна нема работа да најдеш/ќе ти напраат нешто/ ќе дојдеш дома осакатена” ја тоа пример не дозволувам да влијае.
Шо ќе ми напраат? Ќе ме истепаат? Нека ме тепаат бе. Овде моеш да умреш од СЀ. Од загаден воздух, од издрогиран шофер кој нема да те лежи, може некој кров да ти падне врз глава, моеш у ЈСП бус да изгориш.

Извини на рати пишувам иам работа. Ќе пишам после 5 понараат. Ми бега мислата
Автоматски споено мислење:

Иначе бугарски пратеник сам собрал 34 200 евра донации за настраданите во Кочани.

Нашиве нигде ги нема. Барем по 1000 денари од платата што им е за 78% повисока да издвоеа. Барем некаква иницијатива да се покренеше, нешто да се превземеше.

И во време кога Бугарија се солидаризираше со нас, на тв алфа го пуштија македонскиот дел од пеколот.
На толку крадење и на таа плата ДЕНАР не дадоа. Денар! Јзк да им сѐ. Треба сеа народот како знае да им ги намали. Знаат да фукаат илјадници € за патни трошоци, а кога ќе дојде криза, имаат змија у џепот.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.036
Поени од реакции
9.105
Член од
21 март 2025
Мислења
7
Поени од реакции
8
Балетанов сега ни крив ни дужен у апс ко што е збеснат Панче.
Повикан е на разговор,зошто како косопственик се води со братот на уште една друга фирма со Александар.

Ова е информација од круцијално значење за истрага. :гомце:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.368
Поени од реакции
38.381
Александар Карадакоски - сопственикот на фирмата која раководела со дискотеката е меѓу повредените. Хоспитализиран е во Вилнус, Литванија, веројатно потежок случај.

Член од
21 март 2025
Мислења
7
Поени од реакции
8
Александар Карадакоски - сопственикот на фирмата која раководела со дискотеката е меѓу повредените. Хоспитализиран е во Вилнус, Литванија, веројатно потежок случај.
точно е

Последно уредено од модератор:
Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.036
Поени од реакции
9.105
Паднаа првите “диска” у Скопје и тоа баш тие со валидна лиценца.

Член од
12 март 2012
Мислења
213
Поени од реакции
236
Далеку од сопственик. Шанкер беше во кафичот Класик(демолираниот кафич), и никој не знае од каде тој е управител на фирмата.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.036
Поени од реакции
9.105
Далеку од сопственик. Шанкер беше во кафичот Класик(демолираниот кафич), и никој не знае од каде тој е управител на фирмата.
Тој ти е циганот од Косово што му плаќаш 1000 еур да ти превземе фирма со 100.000 долг према држава и добављачи.

Станица ќе се пренамени од диско во нешто друго, веројатно пивница, а 1212 кључ.

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
1.045
Поени од реакции
1.823
Тој ти е циганот од Косово што му плаќаш 1000 еур да ти превземе фирма со 100.000 долг према држава и добављачи.

Станица ќе се пренамени од диско во нешто друго, веројатно пивница, а 1212 кључ.
Па не за џабе само тие имаат лиценца и сега први паѓаат, пошо не се блиски до одредени луѓе. Ебате државата смрдена

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
11.739
Па не за џабе само тие имаат лиценца и сега први паѓаат, пошо не се блиски до одредени луѓе. Ебате државата смрдена
Имање лиценца е една работа, а исполнување услови за добивање на таа лиценца е друга (работа).

ИЗЈАВИ НА ИЗРАЕЛСКИТЕ ДОКТОРИ

Член од
12 март 2012
Мислења
213
Поени од реакции
236
Не сум 100% сигурен ама мислам дека нешто со синот на сопственикот беа другари така нешто..

Kajgana Shop

На врв Bottom