А што ти да не се уплаши од новиов? Ако сум нов на форумов незначи дека незнам. Туку напротив, значи дека сум дошол на форумов зато што нешто знам и имам што да кажам.Нов си на форумов, не се мешај... Нихилиста ја има прочитано библијата
А што ти да не се уплаши од новиов? Ако сум нов на форумов незначи дека незнам. Туку напротив, значи дека сум дошол на форумов зато што нешто знам и имам што да кажам.Нов си на форумов, не се мешај... Нихилиста ја има прочитано библијата
hahahahahahahahaha lelele pa so ako ja procitano lugje po 10 pati ja citaat pa pak ne veruvaat iskreno vo Bog samo glumat pred lugjeto i u privatnost pravat trista bulestiniНов си на форумов, не се мешај... Нихилиста ја има прочитано библијата
Точно така. Само што секој има право да прави што сака, затоа ова се вика "демократија". Но доколку нешто незнаеш немој да судиш.hahahahahahahahaha lelele pa so ako ja procitano lugje po 10 pati ja citaat pa pak ne veruvaat iskreno vo Bog samo glumat pred lugjeto i u privatnost pravat trista bulestini
Treba da citame Biblija i da praktikuvame.
Najinteresen fakt za gospod e shto poslednive 2000 godini se saka da se zeme na vera i bez nieden dokaz.
Не се нервирај, ке им дојде крајот на верниците. Ете гледаш колку активни станаа атеистите. Во Лондон и во Мадрид по авотбусите се закачени реченици од типот "БОГ НАЈВЕРОЈАТНО НЕ ПОСТОИ".БУКАВАЛНО..............
СЕ НА ЦРНЕ ЛЕПЕ ОЧИ БРЕ...............
НЕЛИ Е РЕД ДА ИМ КАЖЕМЕ НА СИТЕ ПРЕПРОДАВАЧИ НА ВЕЧНИ ЖИВОТИ
ДОСТА Е !
ПРВО ДОКАЗ !
ПАРИ НА РАКА МАРА ЗА РАКА .
Не мислиш дека премногу се замараш?:smir:БУКАВАЛНО..............
СЕ НА ЦРНЕ ЛЕПЕ ОЧИ БРЕ...............
НЕЛИ Е РЕД ДА ИМ КАЖЕМЕ НА СИТЕ ПРЕПРОДАВАЧИ НА ВЕЧНИ ЖИВОТИ
ДОСТА Е !
ПРВО ДОКАЗ !
ПАРИ НА РАКА МАРА ЗА РАКА .
Не ми сметаат цркви и катедрали као историски споменици Ама точно! Верувањето не уназадува! Јапанцине никад нема да ги стигнеме зашо не се замараат со господ. А богами и Дојчланд...Не се нервирај, ке им дојде крајот на верниците. Ете гледаш колку активни станаа атеистите. Во Лондон и во Мадрид по авотбусите се закачени реченици од типот "БОГ НАЈВЕРОЈАТНО НЕ ПОСТОИ".
А дали знаеш дека во Минхен, Германија, 60 проценти од населението се изразило како припадници на ниедна религија. Германците не се замараат со верување во приказни ама затоа се занимваат со Наука и работа и затоа со јапонија се нај tech. развиени. А замисли само колку катедрали има во Германија. Еххххх
Ова се однесуваше на мене?vie zamarate
na zborovi slatkorecivi
a na delo nedostojni
da bidat nareceni
sledbenici gospodovi...
Мислам дека е до сите верници Затоа шо не не прифаќате такви као шо сме и тупите дека треба да веруеме у господ ваш...Ова се однесуваше на мене?
Чисто for the record - атеист сумМислам дека е до сите верници Затоа шо не не прифаќате такви као шо сме и тупите дека треба да веруеме у господ ваш...
Али зато у Македонија воведовме веронаука, ќе забраниме абортус, ќе градиме цркви на плоштад.....Не се нервирај, ке им дојде крајот на верниците. Ете гледаш колку активни станаа атеистите. Во Лондон и во Мадрид по авотбусите се закачени реченици од типот "БОГ НАЈВЕРОЈАТНО НЕ ПОСТОИ".
А дали знаеш дека во Минхен, Германија, 60 проценти од населението се изразило како припадници на ниедна религија. Германците не се замараат со верување во приказни ама затоа се занимваат со Наука и работа и затоа со јапонија се нај tech. развиени. А замисли само колку катедрали има во Германија. Еххххх