BuSarCe
See My Profile
- Член од
- 4 август 2007
- Мислења
- 1.726
- Поени од реакции
- 33
ти си слушнал за мајка Тереза???Izvini, ne te razbrav nisto, a posebno delot sto go boldirav.
Si slusnal za interpukciski znaci?
ти си слушнал за мајка Тереза???Izvini, ne te razbrav nisto, a posebno delot sto go boldirav.
Si slusnal za interpukciski znaci?
форумов е отворен за дискусии за докажување на сопствените ставови...за да можете да прочитате различни размислувања,доста често и за да научите нешто ново...Не ми е јасно што е со атеистиве... Ако несакате да верувате во Бог никој не ве тера, неморате. Ама доста со глупости зашто да не веруваме во Бог.
Извини ако те навредив не ми беше тоа поентата ама баш ич.:smir:форумов е отворен за дискусии за докажување на сопствените ставови...за да можете да прочитате различни размислувања,доста често и за да научите нешто ново...
оваа тема има наслов 11 причини да бидеш атеист и впрочем тоа е финтата...да се докаже дека треба да се биде атеист или ако повеќе сакаш дека не треба да веруваш во религии...
и те молам немој да навредуваш...мојот став не е глупост...
фала...:salut:
едит:ако мислиш дека треба да се верува дај причини влези во дискусија
Нема никој да ти одговори на ова, зш ќе почнат да ти филозофираат нешто религиозно, со мили зборови кои немаат никакво значење (=Сите кажуваат дека господ го создал човекот ама нејкам никој да се лути само сакам да прашам кој го создал господ ако знај нека ми кажи некој
Gospod ne go sozdal nikoj, on od sekogas si postoel, on e vecen i sekogas ke postoi.Сите кажуваат дека господ го создал човекот ама нејкам никој да се лути само сакам да прашам кој го создал господ ако знај нека ми кажи некој
Gospod ne go sozdal nikoj, on od sekogas si postoel, on e vecen i sekogas ke postoi.![]()
Shorty ова 16 годишното животно искуство зборува од тебе...?Нема никој да ти одговори на ова, зш ќе почнат да ти филозофираат нешто религиозно, со мили зборови кои немаат никакво значење (=
Shorty ова 16 годишното животно искуство зборува од тебе...?
Еве одговор.....Јас Сум Алфа и Омега, Првиот и Последниот, Почетокот и Свршетокот....со Својата мудрост ја утврди вселената и со Својот разум ги оптегна небесата.
Со други зборови...тој е креаторот не е креација тој е почетокот..пред него нема ништо....
дај молимте објасни ми како тоа....просветли меGospod ne go sozdal nikoj, on od sekogas si postoel, on e vecen i sekogas ke postoi.![]()
Ne znam, ne mozam da ti go objasnam ova. Jas samo gi citirav vernicive. Pobaraj od niv da ti objasnat.дај молимте објасни ми како тоа....просветли ме
и btw кај можам да го најдам...сакам да се сликаме...
како со дедо мраз за нова година:pos2: