Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Не си лош материјал за еден солиден ремет, ама ме мрзи...
Друг пат...
Treba da tagnam
Не си лош материјал за еден солиден ремет, ама ме мрзи...
Друг пат...
Treba da tagnam
Офлеле... абе прекини да ги учиш луѓето на твојата вистина... Ми е здосадено од луѓе што „прогледале“ а не можат ни камен наназад да фрлат а да не уништат нечиј череп!Абе какви њу ејџ срња ?
Обична трака е......уствари не е обична ама нема везе.
Излитени ти се фразите, стар си изгледа...нема снага во тебе....може после еден рилоуд би направиле добар лаф.
И не би знаел за просветленост доколку сам не си просветлен.......тоа ти е.
Времето е кратко...запали ги книгите и разбуди се едно сабајле свеж, со светлина во очите.
И не се плаши немам намера со тебе да се зезам, впрочем не си бил на листа никогаш.
П.С.
Добар си ти, само уште да се ослободеше од тие њу ејџ срања.....................Алистер де.
Не бе со стари луѓе не се заебавамОфлеле... абе прекини да ги учиш луѓето на твојата вистина... Ми е здосадено од луѓе што „прогледале“ а не можат ни камен наназад да фрлат а да не уништат нечиј череп!
Ако те прашаат, „просветлувај“, ако не биди си „буден“, расонет и гледај си во папокот...
И пак со мене се закачи... Дали има или нема снага... дојди па провери Можеби ти ќе немаш снага да си идиш потоа
Јас не постојам...
А ти ако си пробуден, ќе беше сега меѓу пробудените, но јас не те гледам (малку играње) Сигурно сонуваш дека си пробуден Освести се, изгледаш млад по своите дрдорења и почни да работиш не да ми цитираш книги. Мене ми зборуваш за книги да запалам... Ех ех...
Бил просветлен... ако ти влепам две жешки можеби и ќе се пробудиш и ќе ти светнат очите Детиште некое будалесто ...
Немој да имаш омраза спрема луѓето... полека
И остави го чичко Ал, тој дојде заврши и си замина... Гледај ти што ќе оставиш зад тебе...
P.S. Те молам да бидам на твојата листа на зезање... те молам...
Кое билдање на его и его-трипови... ќе зезал, абре гледај си патот таму и бладањата свои, душо бедна исфустрирана... Одеднаш јас, Кроули, телема се ти е криво и напаѓаш... сонце си ти
Јас само коментирам колку со глупости ме замараш за да ми покажеш како ти си „просветлен“... Исто како христијаните, го напаѓаш другиот за да ти бидеш ок. Наместо да влечиш за да одиш нагоре, ти влечиш за да сите ги спуштиш на твое ниво. Нема да може така момче...Не бе со стари луѓе не се заебавам
И немора волку да пишуваш(верглаш без струја у бомбина). Ти си тој што го почнал муабетов, така да не се жали дека некој ти се нафрлил на тебе.
А и да плачеш џабе е, нема кој да ти помогне....па ни законот.
Кога сме кај држење до темата: кој од вас двајца е Атеист и за што по ѓаволите дискутирате?Но да се држиме и до темата нормално
Се мерат кој е побуден и кој од нив помалку е верникКога сме кај држење до темата: кој од вас двајца е Атеист и за што по ѓаволите дискутирате?
Види вака, јас не напаѓам начин на живот....туку состојба во која некој е. А пошто е илузија нема никаква последицаЈас само коментирам колку со глупости ме замараш за да ми покажеш како ти си „просветлен“... Исто како христијаните, го напаѓаш другиот за да ти бидеш ок. Наместо да влечиш за да одиш нагоре, ти влечиш за да сите ги спуштиш на твое ниво. Нема да може така момче...
И со глупости се расфрлај колку сакаш, преку такви се шири Законот... Повели, напаѓај... Но да се држиме и до темата нормално
п.с. Кога напаѓаш нечиј начин на живот, би требало да си запознаен со неговата филозофија? Дали си ти запознаен со мојот Закон? Дали ми ги прочита моите постови? Хм?
Или немаш време додека се фалиш напразно наоколу по форумот?
За глупости, за што може со него да дискутирам... Нема други соговорнициКога сме кај држење до темата: кој од вас двајца е Атеист и за што по ѓаволите дискутирате?
Нема побуден и понебуденСе мерат кој е побуден и кој од нив помалку е верник
Ај да видиме до кај може да одат и кој ќе попушти.......... примам опклади .......... обложувалница „Атеист“
За глупости, за што може со него да дискутирам... Нема други соговорници
Прекинувам овде, доста е... се што сакаш бујрум на пп!Нема побуден и понебуден
--- надополнето: Sep 28, 2011 6:28 PM ---
Taман те пофалив, а ти ме изненади.....дали егото или
нешто друго...до книгите(законите) можеби е.
Јас ништо не сакам, ти почна некој муабет и се изгуби по пат.Прекинувам овде, доста е... се што сакаш бујрум на пп!
Off Topic:Јас ништо не сакам, ти почна некој муабет и се изгуби по пат.
Заборави од кај тргна и кај сакаше да стигнеш.
А за прашања пофино е на темиве, и други да прочитаат.
Да знаеш дека имам одредени прашања за одредени работи, ама некако не ти се кажува баш се...не си расположен за кажување тајни, па затоа не сум те прашал
Да? Која случајност.Исто и ние 35, 000 членови на форумов сме луѓе.Леле колку бил светов мал.Просто да се чудиш.Неможам да ти го опишам чуството по откритиево дека и ти си бил човек како и сите ние.Но пријателе иако ова е едно големо откритие и нешто значајно (што ке користи во понатамошната дискусија со тебе) ова не е одговорот на прашањето дали си ти Атеист, Теист или Сатанист .Ова не дека ме интересира мене лично, него чисто онака од љубовИнаку претходно некој праша дали сум атеист или теист... По Законот сум атеист, по судењето на луѓето (профаните) политеист дури и сатанист А според мене јас сум човек.
Би ве замолил да читате внимателно, ја не реков луѓе, реков човек.Да? Која случајност.Исто и ние 35, 000 членови на форумов сме луѓе.Леле колку бил светов мал.Просто да се чудиш.Неможам да ти го опишам чуството по откритиево дека и ти си бил човек како и сите ние.Но пријателе иако ова е едно големо откритие и нешто значајно (што ке користи во понатамошната дискусија со тебе) ова не е одговорот на прашањето дали си ти Атеист, Теист или Сатанист .Ова не дека ме интересира мене лично, него чисто онака од љубов