ке ти пуштам радио едит за некоја минутка.. нема разлика од оргиналниот миксЗдраво може Аrmin van buuren ft sharon van adel in and out of love (original mix) mp3 ?
Не не не еве сега го симнав овој radio edit и го најдов тој original mix со видео и го симнав не е ист како original mix али сепак tnx. Поздрав..ке ти пуштам радио едит за некоја минутка.. нема разлика од оргиналниот микс
ПП :salut:Tryambaka - Safi Baraka
ќе може ? :$
Одма ќе ти ја пратат,сите имаат по неколку верзии од таа.Мене ме мрзи сеаКако се вика песнава овака идеше and i miss you like the desert miss the rain ? ако ја има некој нека ја прати али некој добар микс техно транс нешто може ?
На ПП. Леле многу јака песна ејАј некој ако може-
Becoming Insane-Infected Mushroom
вери вери фала........
Никој?Да не знае некој као се вика една песна.. спотот и е као цртан филм и е.. анимиран е.. и вози една плава женска, црвена кола без покрив.. и на крај на песната ќе падне негде со колата.. да не знае некој? На VH1 ја даваа... кој ја најде ќе го частам шо сака..
Нешто текст да даеше бе друже. Вака тешко некој дека ќе се сетиНикој?
Брат ништо не се сеќавам... :S Спото беше анимиран и 100% беше од 80/90ите пее женско, поп/рок е. Спотот беше плава девојка као се трка нешо као у пустина, вози црвена кола, и на крај на песнатаНешто текст да даеше бе друже. Вака тешко некој дека ќе се сети