Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А да знае некој од каде да го симнам концертот на Ван Гог на Београдска Арена, 2007

Здраво може Аrmin van buuren ft sharon van adel in and out of love (original mix) mp3 ?

ке ти пуштам радио едит за некоја минутка.. нема разлика од оргиналниот микс :)

ке ти пуштам радио едит за некоја минутка.. нема разлика од оргиналниот микс :)
Не не не еве сега го симнав овој radio edit и го најдов тој original mix со видео и го симнав не е ист како original mix али сепак tnx. Поздрав..

Како се вика песнава овака идеше and i miss you like the desert miss the rain ? ако ја има некој нека ја прати али некој добар микс техно транс нешто може ?

Како се вика песнава овака идеше and i miss you like the desert miss the rain ? ако ја има некој нека ја прати али некој добар микс техно транс нешто може ?
Одма ќе ти ја пратат,сите имаат по неколку верзии од таа.Мене ме мрзи сеа:)
Миксов од Insomnia шо го пуштаат сеа,оној со саксот, го има некој?

Време за плачење (барем мислам дека така се вика) од Дарио ако може некој да ми ја прати?

D-Code feat. Emma (Styles & Breeze Remix)-My Direction песнава ми е многу потребна ако ја има некој да ми ја прати ама со добар квалитет одлична вокал транс песна.

Да не знае некој као се вика една песна.. спотот и е као цртан филм и е.. анимиран е.. и вози една плава женска, црвена кола без покрив.. и на крај на песната ќе падне негде со колата.. да не знае некој? На VH1 ја даваа... кој ја најде ќе го частам шо сака.. :)
Никој? :(

Нешто текст да даеше бе друже. Вака тешко некој дека ќе се сети :)
Брат ништо не се сеќавам... :S Спото беше анимиран и 100% беше од 80/90ите пее женско, поп/рок е. Спотот беше плава девојка као се трка нешо као у пустина, вози црвена кола, и на крај на песната
oваа ќе падне некаде со колата и така ќе заврши. На VH1 ја глеав. That's all I know. :S

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom