Плачете ли на песни?

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Ne placam voopsto a najmalku na pesni,ali edna pesna posledno onaka so me pogodi od BIZZY BONE - JESUS se vika...ima nekoe montirano spotce na taa pesna mozete da go vidite na youtube,ako sakate se razbira...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Не, се наежувам. И тоа исклучиво на класична музика (патетична симфонија на Чајковски) и по некој саундтрак (гладиатор, Braveheart)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
99% не, али моментално да си го гледам последниот концерт на Тоше на а1 и бев на присутна таму и побудава во мене мнооооогу емоции и си плачам :cry::cry::cry::cry::place: не можам уште некои работи да сватам, и мислам дека и сите кои го гледаат сега исто како мене се чуствуваат...

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
i jas samo na pesnite na tose placam...a sea koga go gledam koncertot se potsekam kolku site bevme srekni, kolku tose bese sreken i zadovolen a sea...:'(

Член од
29 ноември 2007
Мислења
202
Поени од реакции
1
Јас плачам само на песната на нашиот ангел ТОШЕ ПРОЕСКИ на песната:Полско цвеке!Многу е жална песната...Полско цвекее,млад нека ме покрие душа нек ми љубат облаци кога нејкешш ти...:(

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
imam placeno na pesni koi stvarno me potsekaat na licnosti koi ne se poveke megu nas.

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Самата песна не може да ме натера да плачам,колку и да ме потсеќа на нешто...ако ми се плаче може да ја искористам како изговор:kesa:

Член од
4 јануари 2008
Мислења
84
Поени од реакции
2
dali placam.. hmz zavisi od pesnata i situacijata.. makar i pesnata da e koj znae kooolku tazna nesekogas nemoze da me rasplace

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Само еднаш ми се има случено, незнам како излегоа солзите, обично сум појака личност не се предавам на песните така лесно :D

Kajgana Shop

На врв Bottom