Пирсинг

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Еве еден интересен пирсинг

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
divine напиша:
Е што е кул, може подетално? Мене ама ич не ми е кул ... гласав за: обетките ми се доволни.
абе види вака дивине јас мислам дека тоа е баш цоол зашто обожавам да се пирсам било каде а тебе ти пошло тоа време извини вака ама што е право право е :je:

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
BeBe11 напиша:
auuuuu kosata na glava mi se krena...............bog da chuva. ovaa ne e interesno ova e horor
Абе монтажа е :kez:Не мислиш ваљда дека некој би ставил УСБ приклучок на главата а да не е глумец у Матрикс:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Да многу сакам али имам фуфки од игли иначе решето би се направил (нешо како закачалка би се направил) али многу сакам да се пирсам ПУСТИ СТРАВ ОД ИГЛИ дури ни лонплејки не слушам заради иглите

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
хехехехе

Boogie напиша:
еј и јас сакам едно вакво
не за друго туку да ставам усб флеш да запомнам шо треба да правам во текот на денот иначе вака не памтам :) :) :) :lud::lud::lud:

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
dva pati po red se busev na brada i go nosev izvesno vreme,ama veke ne.inace sum za pirs.mi se sviga i na stomak ali mnogu mi e strav da se izbusam tamu,nejkam da rizkikuvam.naj naj mnogu mi se sviga na nos i kaj i da e ke se izbusam

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
На брада? Ти дозволија родителите?

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Boogie напиша:
Добро бе бугимен шо е бре воа? Не е воа пирсинг, воа е нешто набиено во кожата или така е ставено површински како украс? Функционални се портовите?

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
ova ne e pirs ova e sadisticka rabota

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Колку би сакал така да може да имаме по некој порт за повеке меморија и плус уште неколку функции но за жал она погоре на сликата е само фотомонтажа и никако неможе да е функционално освен у Матрикс :)

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Не сме у Матрикс влезени :) :) :) :)

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
sum za pir ama ne bi stavila...porano imav merak sea ic:)

N

NeMiRnA

Гостин
Ne ne ne i neeeeeeeeee,toa e povreduvanje na teloto,imav sega ne ni sakam da pomislam da imam,po gadno nesto i pogolema glupost ne sum napravila

Kajgana Shop

На врв Bottom