Пирсинг

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
ThA-BiTcH напиша:
Добро да те прашам...
ваљда се сеќаваш коа ме пираше горе на увото рскавицата...
епа кажи ми зашто не престана да ми гнои и не се изгуби црвенилото ?

CIM E RSKAVICa tesko i da ti projde, ja imam poise od godina:nerv:

BusHav напиша:
Abe dobra rabota e toa pirsingot.jas se mislam da si stavam na vegja cisto onaka da vidam kako ke mi stoi,ama nekako mnogu pari mi se glea toa.

vaka pred da zemes da se rasceslas prvo:pishtoldz daj ispirsaj se zasto mislam deka na tieee oci jako bi ti stoel pirs

pirsing e ednostavno zavisnost

NOTHING IS REAL UNTIL YOU FEEL IT!!!!!!!!!!!!!

Sakam da si stavam pirs na jazik...aj kazete mi kako e?

da znam ali dali ke me boli i kolku treba da go nosam za da mi se oformi dupkata?

~ThE_VaMpIrE~ напиша:
da znam ali dali ke me boli i kolku treba da go nosam za da mi se oformi dupkata?
srcka toa veke ne vo moda ja na jazik se pirsav pred 5 god.,a sega ima sekoj 2,ne e toa toa! a dali boli..ne a ke ti se oformi dupka ja ne go nosam edna god.ali znaes kolkava dupka imam na jazikot? samo pazi kaj kogo ke odis da ne ti povredi nesto..sepak osetliv del e...ali sepak moj sovet Ne se pirsaj be! osven ako imas nekoja golema zelba:pipi:

Jas ne sum za pirsing.Imav edno vrem zelba za pirsing na vegata ili na nosot ama mi pomina zelbata sega...nekako out mi se cini deka e :)

Kaj nas mislam deka stvarno ne e bezbedno da napravis takvo nesto...amo so znam,mozda da ima nekoe profesionalno studio.

Ne znam nekako ne mi se svigja pirsing na drugi mesta osven na uvo....

pirsing e zakon be lujge samo bitno e da se napravi toa kako sto treba a posle stanuva del od teloto!!!!:je:

Сите оние што мислат да се пирснат на јазик, а ги интересира и сакаат да видат како изгледа тоа - клик тука.

A be sto e ona vo vcerasen Vest deka se siri alarmantno hepatitis C kaj site onie koi vrsat pirsing ili tetovitranje poradi loso ili nedezinficirani igli i instrumenti.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom