Пинк 15 - Македонија

?

..........

Гостин
Господин Штерјо Наков, вие сте на линијата?
- Да, ние сме.
На телефон е Бранко Ѓорѓевски, новинар на „Дневник“
- Тоа не ми значи ништо.
Само ви се претставувам.
- Да, кажете, моментно возам, хероин :)
Сакам да ве прашам за мотивите за продажбата на телевизијата.
- За „Дневник“ не сакам ништо да изјавам.

Член од
10 мај 2008
Мислења
60
Поени од реакции
1
Е па, ни твоево не е точно! Пинк сега може да си бара друга фрекфенција, бидејќи одговорните во телевизијата не се предадоа така лесно на нивното барање на трансформирање од Урбана во Турбо-фолк програма. АЛФА си останува АЛФА со се она што го даваше досега, и искрено се надевам дека и останатиот дел од граѓаните на оваа земјичка ќе бидат среќни како што сум јас што сепак културата победи над шундот. А кој сака да гледа Пинк - ја има на сателит!!!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Па тоа бе.Пинк ќе си гледаме на Пинк,шо кур сега истата програма ќе му лупнат и некој си превод.Настрана тоа што ај да беше некоја друга жртва ама Алфа си е закон.

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Дали на некој за среќа или нечија жалост,но преговорите(ако воопшто ги имало) за продажба на АлфаТв на Пинк пропаднале.
Инаку, не ми е јасна сета оваа кампања околу Алфа и Пинк,зашто на ТоталТв кога ја уклучуваш К 15, долу стои Пинк 15? А и нели Жељко пред два месеци кажа дека ја купил К-15,па што ќе му се две телевизии.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
ЈЕс пресреќен сум
Сега на раат ке гледаш Шпанско првенство а :icon_lol:
Фати мојата клетва,знаев дека немаше да испадне вакво нешто.
Алелуја.
Ке можам на раат да гледам Mas Sabe El Diablo :pos:

Член од
26 октомври 2010
Мислења
90
Поени од реакции
4
Како и да е пак ке има Пинк ТВ у Македонија ко малку сељачишта да имаме сеа.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
добро е тоа ако е вистина оваа но зошто во утрешната седина на СРД го пишива и оваа како дневна точка:
2. Барање за промена на сопственичка структура од страна на ТВ Пинк.
дали е точно нешто да е сменето и сега баш ме интересира која тв ке ја купат или ке останува на к-15 сега што е пинк 15 позззз

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.000
Поени од реакции
8.323
Пинк најверојатно ќе дојде кај нас и тоа најкасно до нова година( јас така имам читано на твпакет форумот)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
изгледа заради оваа не била купена АЛФА ТВ:
Сопственикот на српската телевизија Пинк, Жељко Митровиќ се откажал од купување на Алфа телевизија откако во средата пропаднеле преговорите и ќе го заокружи преземањето на К-15 телевизија
Според соговорниците на Форум, причината за откажувањето на оваа купопродажба е затоа што Митровиќ веќе имал вложено во купувањето на К-15 телевизија за што воедно била започната и процедура за пререгисттрација.
извор:http://www.forum.com.mk/#233464http://www.time.mk/read/382b20d081/20ff213c35/index.html

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Добро е што остана Алфа, добро е и за нас а и за телевизијата, вака таа доби огромен публицитет и сфати колку е важна за граѓаните на Македонија. А што се однесува на Пинк таа сигурно ќе ја имаме, и најверојатно ќе си остане на К-15 како што беше првобитно планирано. :toe:

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Нема да се продаде Алфа на Пинк, ова е директно потврдено денеска од алфа-тв :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Добро е што остана Алфа, добро е и за нас а и за телевизијата, вака таа доби огромен публицитет и сфати колку е важна за граѓаните на Македонија. А што се однесува на Пинк таа сигурно ќе ја имаме, и најверојатно ќе си остане на К-15 како што беше првобитно планирано. :toe:
Не е ништо посебно важна, телевизија ко телевизија. Важно беше да не влезе шундот на голема врата во Македонија. Во меѓувреме нека ги средат малку законите додека овие не купиле некоја друга телевизија...

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.000
Поени од реакции
8.323
Пинк кога запнале да има ќе има Пинк во Македонија

Kajgana Shop

На врв Bottom