дека некој викаат среда бил среќен ден па така викам дан почне во средаА зошто би почнала баш во среда? :pos2:
А од каде ти е оваа информација?pink pocnuva na 19 11 vo petok a vo ponedelnik pink tv ke organizira pres konfernecija na koja site detali ke gi kaze vo vrska so kupuvanjeto na k-15
И ја мислам да се собереме сите од Кајгана можеме да ја купиме К-15pink pocnuva na 19 11 vo petok a vo ponedelnik pink tv ke organizira pres konfernecija na koja site detali ke gi kaze vo vrska so kupuvanjeto na k-15
Национална сателитска.Кажете знае некој сегашна К-15 или идна ПИНК дали е сателитска телевизија или национална односно дали може да се најде со антена?
касниш другарче пинк ја купи алфа тв не к-15 така да не ти треба сеталитска или други глупости национална е па со антена ќе се фаќа секаде за жалНационална сателитска.)) Бидејќи не сум од Скопје, не знам дали К-15 се фаќа со антена, ако се фаќа тогаш Пинк ќе си биди на истата фреквенција т.е. ќе се гледа, само ќе го смени логото и програмската шема на К-15.... Мислам, какви што беа условите за емитување на програма за К-15, ги превзема Пинк.
Ти човече живееш една недела уназадкасниш другарче пинк ја купи алфа тв не к-15 така да не ти треба сеталитска или други глупости национална е па со антена ќе се фаќа секаде за жал
ахахааа!!Ти човече живееш една недела уназад![]()
па зашто де не ја купи ?чудо големо К-15 можеше и Кајгана да ја купи :pos2:
да бе да на 1 ноемеври како што е на тематаТи човече живееш една недела уназад![]()