Пинг-Понг!

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Имам маса за пинг понг дома,од летото не е чепната...онака си стои во салата,заедно со уште некои други ствари и никој не ја игра...ама може летово пак ќе почнам да играм,ху ноус :toe: Инаку,не сум нешто посебно добар,од класот бев најдобар,и тоа е многу нормално кога дома имам пинг понг маса,и бев вежбал некое време,ама сепак бидеќи сум левичар ми беше тешко кога ќе ми ја забијат топката на левиот агол и ретко ја фаќав таму топката,а + тоа што немам играно скоро една година ...:jaj:
Дај да ти ја купам масата ако не ти треба :vozbud:.Пиши ми пп.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
СКОПЈАНИ дајте да направиме некоја пинг понг утакмица. Доста фудбали баскети каде што има премногу физички контакти, вака преку мрежата малце да се разработиме:)
Да видиме како ќе се собереме па да направиме поединечни или во двојки натпревари

П.С. Јас нема шанси да играм со Мањечко заедно(не дека ме мрази појма си нема)

П.П.С. Кајгана брадрз Мистичен и Acid да не играат заедно (не за нешто друго нема да седнат на клупа:))

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.542
Поени од реакции
2.727
СКОПЈАНИ дајте да направиме некоја пинг понг утакмица. Доста фудбали баскети каде што има премногу физички контакти, вака преку мрежата малце да се разработиме:)
Да видиме како ќе се собереме па да направиме поединечни или во двојки натпревари

П.С. Јас нема шанси да играм со Мањечко заедно(не дека ме мрази појма си нема)

П.П.С. Кајгана брадрз Мистичен и Acid да не играат заедно (не за нешто друго нема да седнат на клупа:))

Добра идеја брат јас сум ЗА навистина интересна и друштвена игра само каде?

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Имаше во Палас (улица Македонија) ама палките се тапа. Во Екшн парк на саем имало пинг понг маси ама некако ружно е да се натепаме таму говеда покрај сите тие деца:)
Ако случајно не се најде некое друго место и мора да се иде во Екшн парк секој со себе нека си понесе по едно детенце од комшии:pos::pos: демек си ги шетаме дечињата:)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.542
Поени од реакции
2.727
Имаше во Палас (улица Македонија) ама палките се тапа. Во Екшн парк на саем имало пинг понг маси ама некако ружно е да се натепаме таму говеда покрај сите тие деца:)
Ако случајно не се најде некое друго место и мора да се иде во Екшн парк секој со себе нека си понесе по едно детенце од комшии:pos::pos: демек си ги шетаме дечињата:)

Ке чекаме ред :) ама гарант имаат поштовање децата кон нас постарите нема да прават проблем ке не остават да играме :pos: :pos:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Проблемот е што никој не игра, бев еднаш и немаше ниту едно дете да земе да игра, со комшијата што беше да си го шета детето се убивме од играње:)

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Абе има маси кај кафичов Грув што е доле на приземје се масите!Ако ви текнува...:)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Јас со другар би требало да дојдам, пишете време и место порано.

Инаку може и да се закаже, само поразговарајте со типот. : )

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Исто и во Кисела Вода има за пинг-понг,кај балонот,али палките не се нешто нај

Член од
31 јануари 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0
Ajde da igrame ping pong mn sum opasen moze i vo pari pozzz i double moze da igrame pozz

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
ај озбилно да се направи едно турнирче во парови и поединено ај ако се организара ваквоо нешто ке биде топ а и ке има заинтересирани па да се надеваме у скоро време ке видиме кој е најдобар кајгана пингпонкар :pipi:

С

Спенсер

Гостин
јас се пријавувам,(ако има турнир), не сум нешо нај нај, играм рекреативно за забава, пишете ПП ако биде нешо

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Ајде да организираме Пинг понг турнирче:)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
u palata e 120 denari saat, ima tri masi za PP , ako sakate mozeme da kontaktirame so gazdata i da sredime rabota za edno turnirce..........

a inace ,ja samo u single igram ,double ne mi e jaca strana , ko federer........

Kajgana Shop

На врв Bottom