Пинг-Понг!

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Ау да, ќе заборавев. Според мене, најтешкиот дел од спортов е наведнувањето по топчето. Секој поен, наведни се. Мене тоа повеќе ме замара одколку играњето.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
odamna ne sum igral ali mnogu interesno e ali kako igraat toa kinezite ej:kesa:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
да бе вистина, им нема рамни. глеав пред некој ден :eek:oo: . несаглам луге брееее. кои рефлекси ги имаат значи секоја чест

Chejo

Мрзата
Член од
9 февруари 2007
Мислења
320
Поени од реакции
1
Гледавте финалето на светското првенство во Загреб? Одличен натпревар беше тоа. Не сум гледал подобар. Ма Лин се враќаше.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Јако беше светското стварно. Особено финалето:vozbud:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Во Екшн Парк на Саем има мислам 2 маси кои се постојано празни така да може да се отиде таму. Сега ќе биде малце глупо покрај толку мали слатки деца да фучат топчиња ама ху керс. И палките се во добра состојба не се ко оние што ни ги дадоа кога се собравме СЕ РАСПАЃаА побогу

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Имам маса за пинг понг дома,од летото не е чепната...онака си стои во салата,заедно со уште некои други ствари и никој не ја игра...ама може летово пак ќе почнам да играм,ху ноус :toe: Инаку,не сум нешто посебно добар,од класот бев најдобар,и тоа е многу нормално кога дома имам пинг понг маса,и бев вежбал некое време,ама сепак бидеќи сум левичар ми беше тешко кога ќе ми ја забијат топката на левиот агол и ретко ја фаќав таму топката,а + тоа што немам играно скоро една година ...:jaj:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
играм пинг-понг од пред неколку години.... да надоврзам на ова од СпаЈдеР, имам оригинал мрежа и рекети, масата неможам да ја земам од едно место з'ш немат кај да ја чувам дома. :)

Член од
24 април 2007
Мислења
251
Поени од реакции
2
јас играм ам само за да ми поминит времето а ова последно време рекета не сум фатил со рака

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
eve jas se prijavuvam kako kandidat koj bi ve pobedil tebe i Misticen

Eпа така јас сум репрезентативец на Македонија ... 3 по ред а Прв е Петар Митков од Струмица (јуниори-младинци)

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Jas na site bi ve pobedil bidejki go osvoiv turnirot vo strumica!
охооо абе еј тренерот кажа дека ке сте се вратиле сите во Струмица да играте ... ти Ани и Антонија

Член од
13 март 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
abe jas igram ping-pong i toa e najbolje sport ostaj te gi so zborat drugite, btw ima li nekoj so prodava ping-pong masa mn sum zainteresiran :)

C

Cool Hand Luke

Гостин
Добар е и за кондиција и интересен е за играње. А и за загревање е добар. Одамна кога вежбав кик бокс случајно одиграв еден саат пинг понг пред тренингот. Така добро бев загреан та вадев удари што до тогаш не ги можев, удар со нога од скок со свртување за 360 степени :)
Тогаш стварно сфатив она што викаат дека загревањето е ВАЖЕН дел од тренингот.

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Добар е и за кондиција и интересен е за играње. А и за загревање е добар. Одамна кога вежбав кик бокс случајно одиграв еден саат пинг понг пред тренингот. Така добро бев загреан та вадев удари што до тогаш не ги можев, удар со нога од скок со свртување за 360 степени :)
Тогаш стварно сфатив она што викаат дека загревањето е ВАЖЕН дел од тренингот.
:vozbud: :vozbud: :vozbud:
Значи ако ме закачува некој да му кажам чекај да поиграм пинг-понг саат па ке се пресметаме?:)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Ајде кој сака да иде во палата викендов. 120ден е саат(60двајцата)

Kajgana Shop

На врв Bottom