- Член од
- 8 октомври 2007
- Мислења
- 4.680
- Поени од реакции
- 8.511
Генерално со во право. Сепак, тоа се спортисти, не се луѓе што стојат пред камери и држат говори, што знаат што ќе кажат однапред.Има. Не претерувај сега.
Еве ја Survivor на гледам, ама Жаре збореше на Македонски кога им
гостуваше во студио. Точно дека поише зборат српски, ама дека има има.
Па дури и Накова што и се смееа дека е лигава, збореше Македонски.
Па добро, од поновите генерации се губи тој комплекс на пониска вредност што го кажав претходно. Ама сепак, тие луѓе сеуште се бројат на прсти.
Како и да е, еве не бев запознаен со овие случаи (не ги следам тие шоуа) и мило ми е што има таков, да го кажам напредок.
Остај он што ја утна. Ама колку луѓе се напенавија да го бранат. цццц
Јес да претераа некои со нападите, ама дека он испадна принцеза што
не знае да поднесе критика, испадна. Само баш убаво што се гледа
дека некои од луѓето што го бранат се арогантни до даска и си мислат
дека ако направат нешто за оваа држава, после можат да серат колку сакаат.
Абе кога ќе направиш нешто како што треба. Не застануваш да ти рече некој браво...
Само продолжуваш понатака. И продолжуваат да важат истите правила како до тогаш.
И одговорноста не се намалува, само се зголемува.
Стануваш икона на цел народ бре! Деца мали на тебе се огледуваат!
Капитен си!
Башка, понесени од емоции..Понекогаш и не се размислува. Колку големи спортски имиња, и наши, а посебно светски, буквално кажано..треселе глупости, број не им се знае. И за тоа Перо што го изјави, секако дека не е најдобро, ама далеку од тоа дека треба вака да го плукаме, затоа што кратко кажано, човекот тоа не го заслужил. Барем според мене.
И пак ќе речам, сите овде патриоти, ако дале 1 денар во Грција, имаат бугарски пасош, или баш како што кажа ти погоре, не си го зборуваат јазикот таму каде што слободно можат, треба прво да се погледнат себе си и да размислат 2 пати пред да осудат друг.