U
И јас мислам така,сметам дека не се доволно квалитетни парфемите од орифлејм и авон,многу брзо испаруваат и воопшто не трајат.Мој совет, наместо да фрлате кеш на орифлејм и авон тапа производи, соберете некој денар и земете нешто како Лакоста, Пако, Мекс, Босс итн.
Се сложувам, али Фулспид-от не ми го чепкајте!Мој совет, наместо да фрлате кеш на орифлејм и авон тапа производи, соберете некој денар и земете нешто како Лакоста, Пако, Мекс, Босс итн.
а може од машко помош?Џенцки..ај малце помош...сакам да и купам на љубената некое парфемче на подарок..докај 400-500 денара ќе се најде нешо?:kesa:
Не бе ...сакам изненадување да биде.. башка ако и даам да бира сама.. цел месец со на баба пензијата да живеемеа може од машко помош?
Прегледај го приврзокот 37937
или пак B.U. ама жолтиот....можеш да побараш во каталоизите на авон и орифламе мислам дека таму има ефтини само еден совет немој на нејзе да дадеш да одбере верувајми ке се заебеш..проверено...
![]()
па и помалку може да се од 500 али знај дека жеснкиве доста ги користат овие парфеми а за B.U. жолтиот можам да ти кажам дека повеќе од 50 посто од моите бивши го имаат користено така да би требало на девојкати да и се допадне.Не бе ...сакам изненадување да биде.. башка ако и даам да бира сама.. цел месец со на баба пензијата да живеемеовој околу 500 чее е а?
разгледај низ темава и ќе видиш какви парфеми сакаат девојките. Реално скоро секоја девојка која барем еднаш годишно излегува од државава купува парфем од фришоп, или го нарочува преку некој, за 30 евра кој тука се продава за 50. Ми купија еднаш BU, тогаш го користев понекогаш за во школо, го потроши мајка ми.Не бе ...сакам изненадување да биде.. башка ако и даам да бира сама.. цел месец со на баба пензијата да живеемеовој околу 500 чее е а?
ма не види..јас секако и имам купено мече..едно убаво..чоколадо во срце ќе и купам( на милка мислам имаше) и мирис..онака 3 во 1...ме разбираш зашто нејкам да се расфрлам...разгледај низ темава и ќе видиш какви парфеми сакаат девојките. Реално скоро секоја девојка која барем еднаш годишно излегува од државава купува парфем од фришоп, или го нарочува преку некој, за 30 евра кој тука се продава за 50. Ми купија еднаш BU, тогаш го користев понекогаш за во школо, го потроши мајка ми.
Башка парфем е безличен поклон, и да и го погодиш вкусот е тешко, освен можеби да распрашаш преку другарки. За 500 ден можеш да и купиш поубав симболичен поклон, а мислам дека имаше и таква тема во љис, што сакаат за поклон девојките.