Парфеми

U

UniqueGirl

Гостин
Конечно си го земав Ange ou Demon Le Secret.
Љубител сум си на благи варијации на цветни ноти. Нешто слично е и парфемов. Малку киселкаст, налик лимон. :)
Има мирисни ноти на брусница, пачули, мошус чинам.
Беше еден од поевтините и за овој период е ептен емотивен.

givenchy-ange-ou-demon-le-secret-profile.jpg

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.800

Str8 - Класика, за секојдневна употреба. :pipi:

QS Oliver's - Многу добро парфемче, штета што има само 30ml. Погоден за периодов, така малце потежок зимски мирис има.

Full Speed - Веќе трето шишенце од парфемов трошам, еден од омилените ми е. Презадоволен нормално. :)

Diesel Plus Plus - Супер парфемче, при крај ми е а не сум видел по парфимерииве дали има уште ваков, така да не го прскам многу. Строго за special occasions. :)

Glacier - Mногу ретко го користам, не ми е бш по ќејф. :/

True Force - Штотуку земен, најнов во колекцијата. Импресии, за некој месец.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Мој совет, наместо да фрлате кеш на орифлејм и авон тапа производи, соберете некој денар и земете нешто како Лакоста, Пако, Мекс, Босс итн.

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Мој совет, наместо да фрлате кеш на орифлејм и авон тапа производи, соберете некој денар и земете нешто како Лакоста, Пако, Мекс, Босс итн.
И јас мислам така,сметам дека не се доволно квалитетни парфемите од орифлејм и авон,многу брзо испаруваат и воопшто не трајат.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.800
Се сложувам, али Фулспид-от не ми го чепкајте! :) Парфемот ми е класика, еве веќе трето шише трошам и презадоволен сум. Плус и цената не му е многу висока, а трае долго така да си го форсирам само тој од Авон. Другите од Авон/Орифлејм ми се поклони, така да не се сметам за Авон/Орифлејм фанатик, повеќе би рекол за зависник од Фулспид.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
мимо парфемите---иако е темава за нив,ноооооооо
ова е тоалетна вода која позитивно ме изненади -ЈАКО
7 LOEWE

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Џенцки..ај малце помош...сакам да и купам на љубената некое парфемче на подарок..докај 400-500 денара ќе се најде нешо?:kesa:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.637
Поени од реакции
11.709
Џенцки..ај малце помош...сакам да и купам на љубената некое парфемче на подарок..докај 400-500 денара ќе се најде нешо?:kesa:
а може од машко помош? :D
c-thru.jpg
или пак B.U. ама жолтиот :D....можеш да побараш во каталоизите на авон и орифламе мислам дека таму има ефтини само еден совет немој на нејзе да дадеш да одбере верувајми ке се заебеш..проверено... :D:D

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
а може од машко помош? :D
Прегледај го приврзокот 37937
или пак B.U. ама жолтиот :D....можеш да побараш во каталоизите на авон и орифламе мислам дека таму има ефтини само еден совет немој на нејзе да дадеш да одбере верувајми ке се заебеш..проверено... :D:D
Не бе ...сакам изненадување да биде.. башка ако и даам да бира сама.. цел месец со на баба пензијата да живееме:pos::pos: овој околу 500 чее е а?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.637
Поени од реакции
11.709
Не бе ...сакам изненадување да биде.. башка ако и даам да бира сама.. цел месец со на баба пензијата да живееме:pos::pos: овој околу 500 чее е а?
па и помалку може да се од 500 али знај дека жеснкиве доста ги користат овие парфеми а за B.U. жолтиот можам да ти кажам дека повеќе од 50 посто од моите бивши го имаат користено така да би требало на девојкати да и се допадне.

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
разгледај низ темава и ќе видиш какви парфеми сакаат девојките. Реално скоро секоја девојка која барем еднаш годишно излегува од државава купува парфем од фришоп, или го нарочува преку некој, за 30 евра кој тука се продава за 50. Ми купија еднаш BU, тогаш го користев понекогаш за во школо, го потроши мајка ми.
Башка парфем е безличен поклон, и да и го погодиш вкусот е тешко, освен можеби да распрашаш преку другарки. За 500 ден можеш да и купиш поубав симболичен поклон, а мислам дека имаше и таква тема во љис, што сакаат за поклон девојките.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
разгледај низ темава и ќе видиш какви парфеми сакаат девојките. Реално скоро секоја девојка која барем еднаш годишно излегува од државава купува парфем од фришоп, или го нарочува преку некој, за 30 евра кој тука се продава за 50. Ми купија еднаш BU, тогаш го користев понекогаш за во школо, го потроши мајка ми.
Башка парфем е безличен поклон, и да и го погодиш вкусот е тешко, освен можеби да распрашаш преку другарки. За 500 ден можеш да и купиш поубав симболичен поклон, а мислам дека имаше и таква тема во љис, што сакаат за поклон девојките.
ма не види..јас секако и имам купено мече..едно убаво..чоколадо во срце ќе и купам( на милка мислам имаше) и мирис..онака 3 во 1...ме разбираш зашто нејкам да се расфрлам...

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Моментално го користам овој на Наоми Кемпбел и сум многу задоволна.

Kajgana Shop

На врв Bottom