- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 4.676
- Поени од реакции
- 4.527
Некој да користел Porsche Design Titan?
Иако немам премногу парфеми нарачувано за да извадам статистика, сепак моето искуство е дека не се плаќа царина. Сум нарачувал и не сум платил дополнителни трошоци. Нормално ова го мислам за нарачка на еден парфем до 100мл. Иначе сајт со пристојни цени за достава не сум нашол и нарачувам преку eBay, само внимавај од кого нарачуваш моите искуства засега се позитивни. За деканти добар сајт со пристојни цени за достава го знам fragrantworldshop.com, португалски е и декантите се оригинални.Луѓе, бидејќи досега немам нарачувано од странство, би сакал да ве прашам за ваше искуство со нарачка на парфеми преку интернет сајтови од странство. Пред се, ме интересира царинењето. Колку што ми е познато парфемите не спаѓаат во обични пратки и мислам дека сите би требало да се царинат. Или пак, грешам и не е така? Или и за нив важи онаа истата граница од 90 евра, како и кај обичните пратки?
Понатаму, со оглед дека голем дел од онлајн сајтовите не нудат достава до кај нас, ме интересира кои сајтови ги користите за нарачка? Има ли некои добри? Како стојат со понуда и цени?
Однапред ви благодарам на одговорите. Поздрав
Другари, каде може во Скопје да се најде Givenchy?
Cosmo и Анабела во Сити мол нема и многу оскуден избор имаат во последно време.
Другари, каде може во Скопје да се најде Givenchy?
Cosmo и Анабела во Сити мол нема и многу оскуден избор имаат во последно време.
Kolku go zede parfemov?Одлична соработка и комуникација со @Psyside. Го земав Pikovaya Dama by Xerjoff за девојка ми, по негова препорака и сега мисли дека ја сум некој експерт Паѓа у несвест сеа со парфемот а и ја покрај неа. Доста долго трае парфемот, околу 24+ часа, се осеќа дури и после туширање. Проектира доволно за да осетат тие околу тебе али да не замараш народ.
Kolku go zede parfemov?