Парфеми

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Не сум премногу селективна, само имав едно правило зима пролет цветни, лето рана есен овошни. Главно да не се многу тешки.
Последниве 3 години избор за зимски период ми е амбер не знам зошто, многу ми е мистичен, женствен мирис. Не само за парфем, крем за тело и пилинг имам исто со тој мирис и некако највеќе си се пронајде со природниот мирис на кожата.
Амбер ми е во топ 5 ноти, неверојатно мириса!

Воедно, Ајде за нова година и другите празници да размрдаме малце, да мирисаме уште подобро :cool:

Попуст на сите niche parfemi од 20%

Како и секогаш слободно обратете ми се преку порака ако ви треба совет или било какво прашање за парфеми без обврска да купувате нешто.

Член од
12 април 2023
Мислења
30
Поени од реакции
7
Што мислите за ADP Colonia?
Дали би ви било чудно ако го носи некој што има 20-30 години?
Дали има некој што продава декант?

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Ги проба ли? Посебно Седрат боазе?
Многу ме интересира дали е авентус днк?
Да скоро сличен е на Авнтус ама сега на ладно време не се осеќа толку мирисот добро, сепак е за потопло време.
Во Македонија ти ги доставија? Доста добри цени гледам, само овие нашите ќе ти стегнат царина, ддв и пак ќе дојди колку тука...
Ги нарачувам пеку другар од Америка, истиот праќа контињери така да врвам без да плаќам царина ддв.

Член од
11 мај 2024
Мислења
77
Поени од реакции
214
Да скоро сличен е на Авнтус ама сега на ладно време не се осеќа толку мирисот добро, сепак е за потопло време.

Ги нарачувам пеку другар од Америка, истиот праќа контињери така да врвам без да плаќам царина ддв.
А да си ги порачаш во оние боксовите во Грција како фидекс и слично, има некој такво искуство?

Kajgana Shop

На врв Bottom