Filip89
Македоникус
- Член од
- 1 март 2007
- Мислења
- 528
- Поени од реакции
- 4
Двата се преубави летни и свежи парфеми, кој и да го одбереш од нив нема да погрешиш, јас со години ги користам и двата. Други летни дизајнерски парфеми кои се доста пријатни и екстремно популарни и кои вреди барем да ги тестираш:Другари ај еден совет парфем за Летово Aqva Pour Homme Marine by Bvlgari или Light Blue Eau Intense Pour Homme by Dolce&Gabbana ... или може друг предлог?
Баш ми е мило, Pikovaya е ремек дело, сите девојки а и машки што го земаа до сега беа импресионирани, како од неверојатните перформанси, така и за самиот мирис.Двата се преубави летни и свежи парфеми, кој и да го одбереш од нив нема да погрешиш, јас со години ги користам и двата. Други летни дизајнерски парфеми кои се доста пријатни и екстремно популарни и кои вреди барем да ги тестираш:
1. Аcqua di gio PROFUMO, Armani
2. Y, Yves Saint Laurent
3. Sauvage, Dior
4. Nautica, Voyage
Автоматски споено мислење:
Инаку, после долго тестирање и играње со ниш парфеми, повторно од членот на форумов @Psyside купив декант од 10 мл Pikovaya Dama na Xerjoff за сопругата и можам да потврдам дека прснат на облека трае и цела недела, а на кожа останува и по туширање!
Го имам Light blue od DiG и е стварно добар и доста долго трае, исто и Sauvage од Dior.Другари ај еден совет парфем за Летово Aqva Pour Homme Marine by Bvlgari или Light Blue Eau Intense Pour Homme by Dolce&Gabbana ... или може друг предлог?
За секои случај двата ги купив ме бендисаат, време да преминам на Niche парфеми Дизајнескиве скоро се имам што е по мој мирисГо имам Light blue od DiG и е стварно добар и доста долго трае, исто и Sauvage од Dior.
Него приметив дека Spice Bomb extreme доста добро ми мириса на топлово време и има убава нота.