- Член од
- 5 јануари 2012
- Мислења
- 9.288
- Поени од реакции
- 4.961
Од Орифлејм Волјум ако го има од АрминВанБјурен што е тој .Дајте ми предлог за парфем од Авон/Орифлејм ама да е траен да не испарува за 2-3 саати.
Од Орифлејм Волјум ако го има од АрминВанБјурен што е тој .Дајте ми предлог за парфем од Авон/Орифлејм ама да е траен да не испарува за 2-3 саати.
Го имам користено, друг некој?Од Орифлејм Волјум ако го има од АрминВанБјурен што е тој .
Џордани се добри исто , Flamboyant мислам беше и тој е добар.Го имам користено, друг некој?
Flamboyant го имаш користено?Џордани се добри исто , Flamboyant мислам беше и тој е добар.
Flamboyant не го имам користено за еден другар го порача брат ми ама добар е како што викаше тој .. од Џордани има братми еден кафеав тој е добар.Flamboyant го имаш користено?
Планирам да го купам, ама ми е страв да не трае многу кратко, досега немам купено парфем од Авон и Орифлејм.
Мирисот ми се бендиса мене.Општо парфемите од Орифлеим траат долго или само 2-3 часа?Flamboyant не го имам користено за еден другар го порача брат ми ама добар е како што викаше тој .. од Џордани има братми еден кафеав тој е добар.
да ти кажам право не сум баш некој љубител на парфеми али овој Волјум од орифлејм е многу добар и трае многу .Мирисот ми се бендиса мене.Општо парфемите од Орифлеим траат долго или само 2-3 часа?
jas go koristam istiot Architekt od oriflame i dobar eАрманито го рангирам меѓу најдобрите парфеми.
--- надополнето: 24 мај 2012 во 10:53 ---
Каде поточно во БГ? Кој град кое место? Или на Фришоп?