Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте ми предлог за парфем од Авон/Орифлејм ама да е траен да не испарува за 2-3 саати.
Од Орифлејм Волјум ако го има од АрминВанБјурен што е тој .

Eве ви линкче каде можете да проверите за трајноста на парфемите. Инаку за трајноста на парфемите има премногу фактори што можат да влијаат. Како прво треба да ви биде јасно дека секој човек има различен состав на кожата така што еден парфем кај некои луѓе може да трае и повеќе од еден ден, додека пак истиот парфем кај друг човек може да трае само час или два.
Така да затоа постојат тестери по парфимериите за да си најдете кој парфем соодветсвува со вашата кожа.

Џордани се добри исто , Flamboyant мислам беше и тој е добар.
Flamboyant го имаш користено?
Планирам да го купам, ама ми е страв да не трае многу кратко, досега немам купено парфем од Авон и Орифлејм.

Flamboyant го имаш користено?
Планирам да го купам, ама ми е страв да не трае многу кратко, досега немам купено парфем од Авон и Орифлејм.
Flamboyant не го имам користено за еден другар го порача брат ми ама добар е како што викаше тој .. од Џордани има братми еден кафеав тој е добар.

Flamboyant не го имам користено за еден другар го порача брат ми ама добар е како што викаше тој .. од Џордани има братми еден кафеав тој е добар.
Мирисот ми се бендиса мене.Општо парфемите од Орифлеим траат долго или само 2-3 часа?

Мирисот ми се бендиса мене.Општо парфемите од Орифлеим траат долго или само 2-3 часа?
да ти кажам право не сум баш некој љубител на парфеми али овој Волјум од орифлејм е многу добар и трае многу .

BLACK+XS.jpg
STR8edtOxygen.jpg
Str8 си е стандард за секаде.

Од Авон/Орифлејм некој добар и траен парфем да ми препорачате? До кај 1000 денари, за посекојдневна употреба.. Инаку моментално го имам
images

И сум доста задоволен

И овој исто така
images

Ама од него ИЧ не сум задоволен. За 2-3 саати исто ко да не си прснал.

Дечки има некој земано парфем од типот што ја држи групата на фејсбук (Парфеми по најповолни цени)? Гледам пишува сите се по 1500 денари, а демек оригинали

24737_flamboyant-prive.jpg

images
9400194_2_1.jpg

Овие три ми се омилени , како прво многу се трајни , како второ мирисаат мммм прекрасно , како трето не се многу скапи . Им ги препорачувам на секое машко . (моментално го користам првиот ) :D

Арманито го рангирам меѓу најдобрите парфеми.
--- надополнето: 24 мај 2012 во 10:53 ---

Каде поточно во БГ? Кој град кое место? Или на Фришоп?
jas go koristam istiot Architekt od oriflame i dobar e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom