Парламентарни избори - 15 Јули 2020

  • Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?


  • Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
26.633
Поени од реакции
81.564
Иста тактика ко во времето на Грујо кога ги плашеа со враќањето на Црвенкоски... ма да тогаш Бранко беше на чело на СДС до 2012 ако не се лажам, и не беше во Будимпешта.
 
Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.277
Поени од реакции
791
Дали ако Гласам за Левица ќе гласам исто како за Вмро
 
Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.689
Како е другари дали ги пратите митинзите денес кај има ,гледав Кочани пред некој ден Заев имаше опасен говор и во Крушево .рече заев дек а не поврзал културно со сите држави во мрежа како шо замислил гоце а вмровците никојпат тоа нема да го сфатат.сдсм некако се порганизирани од вмро дистанца со локација на страна од градот во крушево шеќеринска пред македониумот .дрончина камери и сл.
Шекеринка летала дрончиња,на митинзи?
 

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.073
Поени од реакции
19.871
Прегледај го приврзокот 257823


Ај да нагаѓаме која група граѓани од која опција не сака да гласа, па мора да ја плашиме вака со Баба Рога.
Тоа се тие дежурни бабароги кои палат кај "слободоумното граѓанство кое размислува со своја глава" - Груевски и заканите со војна доколку не го смениме името и не влеземе во НАТО. Истото тоа НАТО кое дава амин за било какви дејствија на оркиве.

Инаку, знаејќи какви тенџериња и конзерви полуписмени се добар дел од вмровциве, кои сега по ново се бојкотирачи, за кои Мицкоски бил соросоид и немал харизма и затоа не требало да се гласа за него - ништо чудно и за нив да е наменета рекламава, да ги залажат дека со седење дома ќе се врати Груевски на власт. :D
 

Bodhidharma

Avatara
Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.397
Ти реков дека ќе те малтретирам секогаш кога ќе истресеш глупост, а баш ми отвараш многу работа.
По некад си ко мало дете.....ептен исфрустрирано изгледаш. Искрено те сметам за паметен и релативно морален.....не толку лош генерално. Ич да не од 1000 ти си еден. Не е у твој домен ова, незнам, може тераш партиска агенда....у принцип не би требало да биде страшно.
Арно ама, сега си го промашил правецот начисто...негативец си во приказнава.
 
Член од
20 јули 2016
Мислења
7.663
Поени од реакции
4.973
Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.167
Дали ако Гласам за Левица ќе гласам исто како за Вмро
Во некоја реалност можно е коалицирање со дпне, но дали ќе се потчинат да им слугуваат на Мицко и компанија тоа тешко. Кај нас коалицирањето ептен погрешно се перцепира. А тоа што Левица предизборно не коалицира со дпне или со било која друга партија, си дава поголема тежина која треба да го поттикни гласачот да гласа. :)
 

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
17.783
Поени од реакции
21.188
Рака на срце, тој член барем во неколку теми се има освестено и има покажано доблест да напише спротивно од тоа што претходно го мислел и тврдел, бидејќи ја согледал реалноста, не продолжува ко слеп за стап.
Владе и ти си бил таков во младоста, за животот да те освести, па затоа кон тие членови треба со повеќе почит и поддршка. Другите што ти се на пик, не можеш мудата ко цитрони, оти немаат муда :D
I kakvo fajde deka sega navodno se osvestil? Sto kjar imame nie kako republika od toa deka toj i slicnite na nego navodno se osvestile. Stetata e napravena. Ti ako sakas glumi dobar hristijanin i prostuvaj, poddrzuvaj i pocituvaj, jas si se vodam po mototo Bog prasta, Vlade ne. Niti imam namera na nekoj da mu prostam uste pomalce da im zaboravam posto nivanata lekoumnost, naivnost i pred se glupost se odrazi direktno na site nas, ne samo na niv. Zal mi e no nema vtora sansa za prv vpecatok.
 
Член од
18 јануари 2018
Мислења
334
Поени од реакции
246
Сдс веќе не заслужуваат власт барем најмалку во следните 8 години, особено после насилното преземање на истата и менување на историја, име на државава, поготово со сељачана Заеф на власт. Затоа одете гласајте за Мицковски, за убедлива победа
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom