Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.033
ПИОНЕР НА ДЕНОТ: ВАСКО КОВАЧЕВСКИ

Не е можно толку да се ретардирани луѓево... Ова нашол во подрум песна од дедо му за Тито и сменил име...

M

Macedon1um

Гостин

Ау ист дилер имаат со Павле полче и Смаиловиќ гарант

Ќе го прими чипо сега задолжително во Австралија :D
Не се дава он така лесно, него ке го стрелаат..

Како во вицот и тебе дедо те стрелаа или те е*еа ?
Епа мене внучко ме стрелаа :)

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.444
Поени од реакции
18.432
Заеб го распаѓа ДУИ :D

H

HoT _iCe

Гостин
За неупутени у политику, може ли некој на кратко да ми објасни што се десило у Босну и зашто ни се предвидуе слично сценарио. Сори за офтопик :D

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.734
Поени од реакции
49.269
Заеб го распаѓа ДУИ :D

Никој никого не распаѓа, оваа фингирана расправија само ќе го кошта СДС уште 2-3 здрави директорски места и ќе видиш како ќе се смират на крај.

Член од
1 април 2018
Мислења
2.102
Поени од реакции
4.099
Go lupal xhipot bre hej

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Ајде дa oдиме,мoже ке дaвa изјaвa :facepalm:
Нoвинaр,фaти и утепaј гo oдмa тукa нa лице местo.Трчaaт Арбен Зибери дa им дaдел изјaвa :icon_lol:

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.033
Ајде дa oдиме,мoже ке дaвa изјaвa :facepalm:
Нoвинaр,фaти и утепaј гo oдмa тукa нa лице местo.Трчaaт Арбен Зибери дa им дaдел изјaвa :icon_lol:
Години наназад ние се караме они профитираат, ова е историски момент кога они барем се караат :)
Според мене, многу добар знак.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.787
Поени од реакции
39.929

Какво бета маженце не ми се верува.

"Тој е маженце, тој е лидериште"
Буквално, во геј заедница да се, па нема вака да го осипува со комплименти, ова не знам како да го објаснам. Веројатно овој Васко е во некаква заедница со анусот на Зоки и е толку многу длабоко навлезен во дебелото црево што веќе и топло му станува.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.302
Поени од реакции
21.430

А-у, каков патетичен газолижач. Па вака до ова ниво ни Џабир Дерала, ни Сашо Ордановски, ни Саше Политико не му го поземаат со се јајца на пастирот од Муртино.

Која мизерија треба да си, коe дно од човек треба да си, за вака да величиш еден дворски шут одликуван од принцот на Македонија и Црна Гора, кој е предмет на потсмев кај и да се појави.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.527
Поени од реакции
18.788
Абе очи си извадивте тука а на протестите за поскапувањето на струјата едвај 200 души се берат.
Би било добро наместо на форум незадоволството да го искажете надвор, на улица, зад тастатура знајме дека сте "јаки и праведни".
;)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.033
Поени од реакции
83.466
Уште не стапнати на власт, уште не влезени во фотељи Албанците почнаа со каубојски пракси, двојни стандарди и сл.

Вака ќе биде наредните години, со двојни аршини и закони и правила кои важат само за каурите:

секако, ќе ги има и гомната кои ваквите пракси, како на линкот, ќе ги релативизираат, како што можете да прочитате впрочем на странава погоре.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom