Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
а што грешно кажал ? ако и муртино научеше нешто од али немаше сигурно да дојдеме до ова дереџе.
Муртињо е отпишан од све освен пари уште откако влезе во политика. Класичен пример за белосветски предавник и будала.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Господинот Мицкоски го пофали Господинот Али Ахмети како искусен политичар и татко на нацијата, од кого можел многу да научи.
Овој ќе ги бранеше нашите национални интереси?
Јас напишав.....таа ви е сатисфакцијата, дека ист ќе бил. Ве изебаа у мозок, тоа е вистината :)

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.444
Поени од реакции
18.432
Според ТВ Алсат-М, вчерашната седница на Централниот совет на ДУИ ја бојкотирале пратениците од Чаир и Сарај, Изет Меџити и Арбен Зибери, а незадоволство од поделбата на ресорите имало и во Струга. Двајцата пратеници наводно најавиле дека нема да учествуваат во гласањето на Талат Џафери за претседател на Собранието и на новата влада.
Шо вака?
Нели Ахмети го растура СДСМ и има незадоволство во партијата кон Заев. :D

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.426
Поени од реакции
9.082
Шо вака?
Нели Ахмети го растура СДСМ и има незадоволство во партијата кон Заев. :D
овие од дуи не можат да ебат колку што вие од сдс може да издржите, ги фативте на кондиција.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Според ТВ Алсат-М, вчерашната седница на Централниот совет на ДУИ ја бојкотирале пратениците од Чаир и Сарај, Изет Меџити и Арбен Зибери, а незадоволство од поделбата на ресорите имало и во Струга. Двајцата пратеници наводно најавиле дека нема да учествуваат во гласањето на Талат Џафери за претседател на Собранието и на новата влада.
Ова некоја смешка да не е?

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.444
Поени од реакции
18.432
овие од дуи не можат да ебат колку што вие од сдс може да издржите, ги фативте на кондиција.
Како за автохтон австралиец, не знам што толку ти менува ситуацијава во Македонија.

Туку како што вика Трендо некои и поарно што си заминаа.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.426
Поени од реакции
9.082
Како за автохтон австралиец, не знам што толку ти менува ситуацијава во Македонија.

Туку како што вика Трендо некои и поарно што си заминаа.

ништо не ми менува, ме боли куров, штом најголемо задоволство ви е да се мачкате со вазелин, така терајте, се надевам уживате во силувањето.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.734
Поени од реакции
49.273
Јас напишав.....таа ви е сатисфакцијата, дека ист ќе бил. Ве изебаа у мозок, тоа е вистината :)
Вистината е дека ќе имаше епизоди како Мајски договори, Закони за Амнестија , тепање деца и никаква реакција, Таљат министер за Одбрана, шурување со апашите од ДУИ и глумење отпор преку Миленко и Јанко и слично.
После следува фазата во која се објаснува за големата слика и општото добро и како ќе се сменат работите кога-тогаш и треба да си благодарен што од тој момент те поштедија тие што не гласаа за вмро.

Значи виден е веќе филмот, нема потреба да се фарбаме. ВМРО единствено треба да се праша зошто и како не успеа да мобилизира гласачи и како им се случи ова што им се случи.

Ја можам да ти гарантирам дека таа вечер кога ставаа шипците лежечки полицаец во Сингелич, да пуштеше Наке Чулев полиција да ги тепа и да ги стави во ред, ВМРО само од тоа ќе имаше 3 пратеника повеќе.
Они наместо тоа одбраа да се караат со СДС на тема кој повеќе им го пуши и дозволува.
Како воопшто очекуваа дека ќе ги победат СДС во играта на мизерност и сервилност.

M

Macedon1um

Гостин
ништо не ми менува, ме боли куров, штом најголемо задоволство ви е да се мачкате со вазелин, така терајте, се надевам уживате во силувањето.
Абе Роберт дојди си во Македонија, ќе пробаш може и тебе убаво ќе ти биди

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Е аман, што е толку чудно!? Заев вчера на прес-конференцијата како беше посран, како глушец окапан беше во фацата, којзнае што сѐ е во договорот со ДУИ, допрва ќе дознаваме.
Не е чудно, во некоја од темите баш им предложив на радникот и скорешниот да се борат за директори во М-НАВ и РКЕ наместо за Хелсиншки комитет и Берово со цел максимално искористување на нивните уникатни вештини во нашето ено опшесво.

Само вака кога е (скоро?) вистина, помалку е смешно (не многу). :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Не, јас сум неговото мртво дете убиен од граната, од друг свет пишувам.
Тоа е причината за федерализација на држвата? Нели одиме на семинари за доброто на ова природо и опшесво?

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom