Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.136
Поени од реакции
25.671
Ја би да не прогласат за 51 држава на САД!
Тоа за нив е исто како ти да влезеш дома и да видиш бубашваба по подот и да ја прогласиш за трето домашно милениче покрај кучето и мачето што ги имаш.

Skylake

proseCUTE
Член од
7 јули 2016
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.712
Naprotiv, namesto da se obiduvame da go sprecime raspadot na ovoj kancerogen sistem, treba da rabotime na negovo ubrzuvanje.

Pustete albanski premier
Pustete celosna federalizacija
Pustete gi politicarite neka proneverat, neka ukradat se sto mozat.
Pustete go narodot da se radikalizira (izborite dokazaa deka vo golem del vekje e inerten, sto e prva faza)

Sistemov i sega e totalno neodrzliv i mora da rabotime na negovo raspagjanje pred da voskresneme nov, podobar sistem za nas od pepelta na prethodniot po pat na radikalna promena.
Не брат, ја мислам дека боље идеја е отцепување од Северна Македонија, и креирање на нова независна, самостојна и суверена Република Македонија, додека териториите на Тетово, Гостивар, Дебар и тн, ќе ги оставиме на Северна Македонија. Ама чекај малце, НАТО ќе не бомбардира пошто Северна Македонија ќе се повика на Член 5, од НАТО.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.144
Поени од реакции
11.798
Едно не ми е јасно. Како покрај толку храбри јунаци на форумов ја загубивме државава?!
Оние најгласните лаеја да се ухлебат а не да направат промена

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.921
Поени од реакции
50.671
Ја би да не прогласат за 51 држава на САД!
Тешко. Нашата судбина ќе биде нешто како на оние ќенеф-теротории на Карибите што не смеат да прднат без дозвола од назначениот гуебрнатор, а кога ги удира и пеплосува ураган, губернаторот нигде го нема.
Панама нешто, тој фазон... минус плажи и црнкињи.

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.782
Поени од реакции
2.761
Платени се тие, одработуваат, не ги рецкај. Моменталнава ситуација е одраз на тоа колку му е на народот до држвава.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.458
Поени од реакции
18.456
Бајги глупости се изначитав деновиве на темава :)

Не ми е јасно зошто ја изгубивме државава (или ќе ја изгубиме) кога се помалце албанци има тука. Ама ај вие си знаеете.

Уживајте, сега има барем демократија, далеку е подобро од времето на Груевски, гледајте го @Vladimir1984 толку е уплашен од тројки, што сега да му дојдат две женски да ги изеби ќе избега газ преку глава ...

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Непартиско лице премиер, и Заев и Мицкоски како министри за нешто плус вицепремиери истовремено. Баш би сакал да гледам како ќе функционира таа влада. :tvg:
Овој па. Гледавме како функционира од Март(?). Едино ако се стрпат до Октомври догодина па Локали и Парламентарни избори да имаме во исто време. :icon_lol:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.324
Поени од реакции
26.262
Овој па. Гледавме како функционира од Март(?). Едино ако се стрпат до Октомври догодина па Локали и Парламентарни избори да имаме во исто време. :icon_lol:
Абе таа влада имаше само еден различен. Замисли 5-5-5. Заев кажува едно и 5 министри го бранат, Мицкоски спротивно со неговите 5, а тие 5 од ДУИ нешто сосема трето. А натпартискиот премиер гледа и се крсти или клања, првите 2-3 пати. После се самоубива.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom