- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Многу ги завергла муабетиве во непотребна насока сега, ти кажа како е во Њу Јорк, јас кажав како е во Германија. На крај краева, можеше ова директ да го пишеш, место да ме носиш низ три реплики за да сфатам што си сакала да кажеш. Освен ова цитирање, ветувам нема веќе, што знам што си пишала друго на темиве низ форумот, аман.Jас го коментирам делот кој се однесува на мојот цитат.
Имено, ти мене ми објаснуваш како тоа кучињата вршеле нужда секаде, а сопствениците не чистеле, а јас истото го зборувам минативе 12 страни.
И чисто информативно, мене моето куче ми значи многу повеќе од било кое човечко суштество.
Немој да се лутиш, ама да треба да бирам меѓу тебе и него, сигурно него ќе го одберам.
--- надополнето: 9 април 2012 во 14:38 ---
Вториот дел не ти го ни коментирам, во твоето "чисто информативно" само се закопа себеси со тоа колку себично мислиш и воопшто не ја гледаш големата слика. Нормално дека брат ти ќе ти биде помил од сестра ми, да речеме, ама на крај и двајцата се во класата луѓе и за објективен човек (кој не ги знае нив), тие се еднакви.
Да ти поедноставам, па ако сакаш одговори, ако не, прашањето и така е реторичко...Кога мора да бираш меѓу живот на човек и куче, што ќе избереш?